Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

sestdiena, 2008. gada 25. oktobris

Kā izvēlēties lūpu krāsu?



Kā izvēlēties lūpu krāsu?

Lūpu krāsa izvēle make-up ir kritiska, un ir jāņem vērā daudzi būtiski faktori, piemēram, sezonu, gadījumos, apģērbu un personisko toni.

Sezona pavasarī lūpu krāsa ir labākais, lai tie, kas ar dabas ainas, meitenes pieejams apelsīnu, pusmūža sievietēm ir ieteicams ieskaitīt eleganto nobriedušu šarmu sarkanām rozēm, koraļļu sarkano, vasara ir labākā izvēle gaiši rozā un spīdīgu lūpu krāsu. sniegt cilvēkiem sajūtu dzīvīgumu; rudenī, mīksta krāsu pieejami, lai parādītu sievietēm spilgti oranža ziemas make-up ir jābūt skaidri un asi jūnijs, tumši brūna lūpu pieejams, uzsverot lūpu par trīsdimensiju nozīmē.

Gadījumi piedalīties svarīgu banketu, likās pie termiņam lūpu krāsas ir labākā izvēle, var būt pamats maz, lai segtu līdz sākotnējo lūpu krāsu, tad brūna un lūpukrāsa uz fona, un pēc tam pārklāta ar slāni sarkanu lūpu krāsu, lai izvairītos no spīdīga gaismas lūpu, lai izvairītos no vieglprātīgs iespaidu atstāj uz citiem; darba interviju, lai padarītu sevi izskatās ļoti nopietns un taisns, un ir atbildības sajūta, nedrīkst saģērbties pārāk daudz krāšņs lūpu rozā sērija ir labāka, sērija uztriepes no pelēkās acu ēnas, tur būs laba reputācija; āra aktivitātēm, un izmantot Pearl departamenta lūpu, ne ar spožs lūpu krāsu, lai atspoguļotu dzīva un pilna ar spars kosmētikas iezīmes; piedalīties disko un uztriepes lūpu krāsa vislabāk siltā un izdomas iezīmes, piemēram, rozes sarkanās lūpu, un pēc tam pārklāta ar perlamutra lūpu krāsu, var arī kopā ar krāsu pulveri; vecāki vecākie izpildīti, īpašu uzmanību pievēršot lūpu make-up, jo tie pievērš uzmanību sieviešu lūpas, tad izmantojiet rozā un koraļļu lūpukrāsa ir visvairāk patīkami, apkopošana draugiem, mums ir jādod pienācīgas kvalitātes lūpu sajūtu 1. pārklāts ar spīdīgu lūpu krāsu ar audu un mīkstas samazināšanu, un tad pieskāriens Tu tēju, sarkana lūpukrāsa, izliektās kontūras veidoties, partija, grib savu žilbinošo sniegumu, dodot siltu sajūtu, ka ir nepieciešams izvēlēties kādu rozā lūpu krāsu, spīdumu lūpu vidus pārklāta ar zelta pulveri.

Apģērbu valkāt melnu apģērbu, īpašs uzsvars uz sejas grima, vajadzētu izmantot rozā vai rozā-sarkans lūpu, var būt labāk, lai izceltu krāšņs uzkrītošā, un nobriedis rezultātus; valkā baltu apģērbu, izvēlieties taupe lūpu, vairāk nobriedis un stabilu, ja jūs izvēlaties rozā lūpu krāsu, šķiet elegants, bagāts ar jaunības; nēsā sarkanu kleitu, vēlams ar tādu pašu krāsu lūpu, vai izmantot rozā lūpu krāsu un violeta lūpukrāsa nevar tikt izvēlēta; valkāt purpura drēbes jālieto tādā pašā krāsā lūpukrāsa, izvairieties no sarkano lūpu krāsu.

Ādas krāsa gaišu ādu no jebkuras krāsas lūpu, bet ar mīkstu spilgtām krāsām vislabāk, citādi tas būs pārāk uzkrītošā lūpu krāsa ar krāsu kontrastu; melnīgsnēji krāsa piemērota lietošanai tumšās sarkanīgi brūna spilgtums kā līdz krāsas, krāsu arī nedaudz tumšāki, vai nav pietiekami uzkrītošā, krāsa dzeltena, lai mēģinātu izvairīties no dzeltenā sērijas lūpu, vispiemērotākā izvēle sarkanā vai rozā krāsā lūpu, jūs varat palielināt apakšlūpu un sejas spilgtumu.

Lūpu lūpu nepilnīgu centieni krāsas lūpu krāsu, lai aizvietotu. Ja lūpas izskatās dažas paketē dienas, izvēle no diviem krāsu lūpukrāsa pašu krāsu dziļumu, virslūpa ir pārklāts ar paplašināšanos sajūtu gaišu apakšlūpa krāsotas tumši sajūtu kontrakcijas, ja augšējā lūpa ir biezs, plānas apakšlūpu arī izmantot šo pieeju, bet augšējā lūpa krāsotas dziļu krāsu apakšlūpa krāsvielu sekla, lūpu nekā izliekti un biezākas, tumšākas vai mīksta maz lūpukrāsa var pārveidot citu cilvēku uzmanību uz skaista vieta, Ja lūpas ir pārāk plānas, nav piemērots izmanto dziļu krāsu, jums vajadzētu izmantot spilgtas un dzīvas krāsas padara lūpas izskatās pilnīgāka.


estee lauder
lancome
clinique
kose
shiseido
la prairie




1 komentārs:

brandperfumes teica...

Kas ir īpašības, ādu un to, kā pasargāt gados vecākiem cilvēkiem?


  Vecumā no ādas ar 3 svarīgus iezīmes: kontrakcijas, jutīga, hiperplāziju.


  Sarūk cilvēkiem pusmūža vecumā, āda sāka sarukt. Ievadot vecums pēc 60 gadiem ir sliktāks. Ādas atrofija ietekmēt epidermu, dermā un zemādas audiem. Līguma izpildi ir daudzējādā ziņā. Āda ir mīkstas, plānas, spīdīgu atkāpās, Flex, sausa krunkains. Tā āda ir galvenais atbalsts ādas, ādas šķiedras atrofija DermIS zaudē daudz paļauties organizācijām, bezpalīdzīgs, vismaz nav tikpat ticami kā pieaugušo ādas. Vislielākā ietekme uz ādas asinsvadu, asinsvadu trūkst atbalsta, viegli bojāts asinsizplūdums, asinsvadu sistolisko diastoliskā funkcija arī ietekmēt apkārtējā vide. Tas izskaidro, kāpēc vecāki cilvēki ādas tieksme sarkanguļu (macules) un vecumā no ādu viegli nosūtīt. Protams, ādas nosūtīt, ir faktori, piemēram, thermoregulation traucējumi un ateroskleroze.


  Jutīga āda ietekmē spēcīga reakcija pēc iekšējo un ārējo faktoru iedarbību. Ādas vecāka gadagājuma cilvēkiem ir īpaši neaizsargāti pret niezi, neatkarīgi no sausa āda, ādas sensitīvu rezultātus. Daudzi gados vecāki cilvēki, muguras āda nav sausa, bet nieze ik pa laikam. Nav nieze ir citi jūtas arī bieži jutīgi. Sāpes nekā jaunākiem pacientiem senils Zoster izsitumi ir daudz smagāka laika daudz ilgāk. Zoster ādas izsitumi ir daudz augstāka saslimstība ar PHN.


  Hiperplāziju atsaucas uz dažām daļām konkrētu audu hiperplāziju. Tā, piemēram, epidermas atrofija vecumā vienlaikus sejas ādas summa būs dominē epidermas hiperplāziju sindroms senils Kārpu; atrofija tauku dziedzeri, vienlaikus samazinot sebum sekrēcija, zygomatic un frontālo un deguna anti-see tauku dziedzeris hiperplāziju vecāka gadagājuma cilvēkiem un pieres naftas svīšana pat par vecākiem cilvēkiem nekā jauniešiem. Daudzviet asinsvadu skleroze, lūmena sašaurinājums, gan skaita samazināšanos senils asinsvadu audzējs, kas parādās visur. Ilgi vēža audzēju vecāki, ir arī seksuāli transmisīvo slimību izplatīšanos.


  Senils ādas aizsardzība bez šiem 3 līdzekļiem arī novērst traumas, novēršot stimulācija un izplatīšanas novēršanu kaitējumu, ko izraisa plīsis un ļaundabīgo audzēju.


  Novērš kaitējumu, jo īpaši fiziskajām īpašībām. Pievērst uzmanību, lai būtu siltāk, izvairoties no vēja, saules un lietus. Ceļa nestabilitātes, lai novērstu krišanu, ietilpst ne tikai ir lūzums, tā, ka vecāka gadagājuma cilvēku cieš no ādas ciešanas un dziedēt lēnāk nekā jaunieši.


  Novērstu visus stimulu, pārtikas, dzērienu, hobijs produktu pareizi izvēlēties. Cik vien iespējams, neizmantojot mazāk kairinājums, piemēram, smēķēšana, alkohola, stipra tēja, kafija, pikants, jūras veltes, utt. Tas neļaus efektīvi daudziem rašanos nieze, ekzēma, nātreni un atkārtošanās. Drēbes, jo īpaši apakšveļa ar kokvilnas auduma, kā arī par kokvilnas auduma ādu kairinošs, bet reti ir alerģija pret drēbes gan siltumizolācijas, tomēr cieši, traucē asinis.


  Kaitējumu, ko radījis saraustītajās un ļaundabīgi transformācijas izplatīšanas novēršanu. Iepriekš minēju vairākus senils hiperplāziju bojājums ir labdabīga ādas, paši var sadalīti ne arī ļaundabīgas transformāciju. Ņemot vērā konkrētu kaitējumu neizskatīgs, var neapzināti izvēlēties pavērās, insults, vecāka gadagājuma cilvēkiem; daži bojājumi, piemēram, Long hiperplāziju senils izaugums priekšā jutīgumu pret saules gaismu stimulēt kaut kādas pārmaiņas; senils asinsvadu audzējs garu atpakaļ uz bija asaru itches manu atpakaļ asiņošana. Šie ir vecās ādas aizsardzību nedrīkst aizmirst.