Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

sestdiena, 2008. gada 25. oktobris

Kāda veida lūpukrāsa?






Kāda veida lūpukrāsa?

Lūpu krāsa ir viens no lielākajiem kosmētikas sievietes lieto labu lūpu krāsu ir jābūt šādiem nosacījumiem:

Nesatur kaitīgas vielas, neizraisa alerģiju, tīra garša, ne smarža, smarža; pastas jāspēj droši uzturēt stieņa formu, eļļot un skaistu, bet ne pārāk salds, koši vienveidīgu, nevajadzētu būt dziļumu punktiem; jāizmanto gludi, viegli piemērot, ne pūles var vienmērīgi uzklāj uz lūpām tālāk, siltuma krējumu un labu izturību pret aukstumu, karstā laikā parastos apstākļos, nedrīkst būt eļļas noplūde, auksts plaisāšana, krāsas maiņa, un nav sarukt, gada laikā, ne mīksts ; ielīmēt jāpiemēro lūpām par paturēt dažas stundas off un noturīgāku krāsu; pasta virsmas burbuļi, krāsvielas un no taukiem un eļļām nokrišņi, apvalks gluda, izskats un iepakojuma materiālu būtu skaista, elastīga.


shu uemura
sisley
clarins
ysl
decorte



1 komentārs:

brandperfumes teica...

Daži ārstēšanas un operācijas, un kā aizsargāt ādu?


  Dermatologi ir liels attieksmes klases var saukt par "kaitīgu" attieksmi, dedzināšana, iesaldēšana, lāzera, korozija, kas ietilpst šajā kategorijā. Pasākumiem, kas nepieciešami, lai aizsargātu ādu ap ārstēšanu. Pēc ārstēšanas ir rūpīgi jānovēro reakcijas, piemēram, iekaisums, infekcija (Pyogenic), iepakojumiem un asiņošana vai čūla, nekroze. Pat ja parasto brūces un brūces dzīšanas, var būt pigmenta, depigmentation vai samazināts, pigmenta traucējumi (segums) un rēta hipertrofija. Žurnālistu pieeja novēršanai ir rūpīgi aizsargāt ādu.


  Ārējai lietošanai medicīnā ādas aizsardzībai, zāles ādas nevar tikai izskatās shangwai un ignorēt normālas ādas ap. Hroniska iekaisuma ādas kokmateriāli, hypertrophied, piemēram, ja izmantojot augstāka koncentrācija pīlings vai nedaudz neuzmanīgi, samazinot aģenti varētu bojāt apkārtējās parasta ādas jāstimulē iekaisumu vai pīlings lielās platībās. Narkotiku pārklāts Chloasma Faciei atkrāsošana taču šķidruma līmenis zirgu zāļu labas ādas fedings gaismas krāsas, kontrasts.


  Formēšanas virsmas membrānas ir jaunas ārstēšanas metodes dažādu ādas slimību ārstēšanai. Tas ir arī ādas aizsardzība. Narkotiku atlases beigām nevar būt kairinošas vai alerģija. Modelis materiāls, kas plasters temperatūru līdz pareizi, tā, ka pacienti ir apmierināti. Sejas, ja akūtas, subakūtas iekaisums nav attīrīšanas vai palielināt iekaisumu; pūžņojošs un čūla bojājumiem nevajadzētu darīt, iet bojā.


  Sejas rētas noņemšanas pigmentu malšanai terapija var sabojāt. Bet tas ļoti tehniska, precīza un brīvi pārvalda to nav viegli. Izvēloties optimālo rotācijas ātrums un dziļumu, kas nepieciešama iepriekš, bojājumu un zaudējumu apmēram starp normālas ādas būtu stingri ievērot ka tie ir, pat tad, ja sākotnējais valkāt rēta, pigmentācija, un bija jauna RĒTU jauns spots, smagu formu "krāsas seju". Lai izvairītos no infekciju izplatīšanās, slīpēšanas daļas tīrīšanu, lai samazinātu ādas baktērijas ar neitrālu ziepēm. 2-3 mēneši pēc operācijas, brūce tabu pret saules gaismu. Neregulāra aptuveni 3 mēnešu laikā pēc operācijas. Vēlams atdzist darbību. Ēst pēc pēdējās ievadīšanas ir bagāta ar vitamīnu a, c, e un p pārtikas. Slimībām, pigments, piemēram, vasaras raibumi, neliels mols, brūns vietas ne ēst pārtikas bagāts pigmenti un pēc slīpēšanas piemēram, ingvers, pavasara sīpoli, ķiploki, pipari, asie pipari un pikantu pārtikas stimulēšana.


  Pēcoperācijas rētas ādas aizsardzība pievēršas tīrīšana, padarot tos bez iekaisums, strutaina un ātri aizauguši. Meklēt svešu materiālu (šuves, sadalīti skujas un apretūras un citu) reakcijas un Keloids veidošanos. Ja atvērtas brūces tiks nekavējoties jātīra ārā brūce augu izdalījumi, aizsargāt ādu ap no piesārņojuma. Pēc ādas grafting darbības, vai tā uzņemas ādas vai ādas jāuztur augsts ādu tīru, sterils. Ģipša rūpīgi uzraudzīt proksimālās bez tūskas, attālo asinis tur ir noklusējuma vai nekrozi. Ja nieze netālu no ģipša, savlaicīgi Antipruritic zāles ārējai lietošanai aizsargā ādu ne asaru.