Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

trešdiena, 2008. gada 29. oktobris

Kā saglabāt smaržas?




Kā saglabāt smaržas?

Smaržas garšvielas šķīst spirtā veikts, jo spice pati ir viegli mainīt, ja jums nav jāmaksā uzmanību, lai saglabātu aromātu un krāsu būs mainīt, izņemot smaržu jāņem vērā šādi aspekti: ko saules gaismas smaržas, tas kļūs mākoņains, ožas pārmaiņas slikti, tāpēc, smaržas jānovieto vēsā iekštelpu ventilāciju; smaržas lietot un nostipriniet vāku, un lai izvairītos no kratot smaržu; smaržas paliek neliels daudzums, jānovieto mazā pudelē, vai turpināt likt stikla bumbu izraidīt gaisa smaržu pilns konteineru osta, un palaist divos līdz trīs mēnešiem, ir lietderīgi.


estee lauder
shiseido
dior
lancome
la prairie




3 komentāri:

brandperfumes teica...

Jūs piešķirat ķermeņa "Sarmas" vēl?


  Šodienas sievietes, tik ilgi, cik tas padara tās velns skaitli Angel neatkarīgi no metodes vēlas, lai arī tā izmēģināt, lai sejas krēms krēms, šo ūdeni, kas dew nekritisks uzdrīkstas sevi piemērot, visi zina, tas ir visticamāk sadalīti pārklājumu ķermeni, bija laimīgs tirgotāji. Šajā rakstā ir izklāstīts, piecas sievietes, tagad bieži gleznoja taču šķidruma līmenis zirgu tu piecu krējuma zāļu, cerību Ms Amy skaidri dot savu ķermeni "Sala".


  Feng krējuma ņemt to viegli


  Kā sieviete, "" skaistuma reklāmas hype, Feng sieviešu krējuma mērci skapji ir kļuvusi arvien populārāka, bet sievietēm, cik daudzi no jums uzzināt par Feng losjons?


  Lai gan visas krūts uzlabošanu zāļu reklāmas satur hormonus, bet eksperti norādīja, Feng losjons nesatur hormonus, nevar atskaņot jebkuru lomu. Formāla ražotājs produkts ir viens, kas nesatur kādu invalīdu ķīmiskais sastāvs, bet ja ļaunprātīgi, bioloģiskie faktori arī var izraisīt endokrīnās sistēmas traucējumi.


  Lielākā daļa neregulāras un daudz krūts uzlabošanas līdzekļiem, kas satur estrogēnu, kas ir galvenokārt no dietilstilbestrola, kas ir diezgan spēcīgs estrogēnu, mākslīgā sintēze kopš 20. gadsimta Adventes galvenokārt olnīcu funkciju atteice, amenorrhea un hipoplāziju dzemde, disfunkcionālas dzemdes asiņošana, menopauzes sindroms, senils Vaginīts un slimībām, ko izraisa hipofīzes disfunkcijas ārstēšanai 1940. Jo dažas blakusparādības, cieta no aknu un nieru slimība ar piesardzību, grūtniecēm, sievietēm, ar vēsturi vai ģimenes vēsturi, krūts vēzis, krūts vēzis būs invalīdi, pat ja mediķu uzraudzībā, to izmantot, lai veicinātu piena dziedzeru attīstību, ir tikai uz olnīcu mazspēja vai disfunkciju, nekādā gadījumā izšļākt menstruācija sievietes, bet jums joprojām ir nepieciešams uzņemties lielāku risku.


  Dietilstilbestrola krējuma taču šķidruma līmenis zirgu zāļu James krūtis, var kalpot, lai uz laiku palielināt ietekmi krūti, bet nebūs pēdējā. Ja ilgtermiņa izmantošanu kavē estrogēnu organismā sekrēciju, sekas II iespējas piemēram, krūts attīstību; cēlonis Endometrial hiperplāziju, noved pie menstruāciju laikā izstiepts, palielināt apjomu menstruālā; arī izraisa ādas pigmentācija, parādās melns. Eumenorrhea meitenes, nav trūkst estrogēnu in vivo, ja mākslīgi lietošana estrogēnu pienam, nomāc to ķermeņa estrogēnu sekrēciju backfired, nevis nomāc krūts attīstību. Jo īpaši ir regulāra lietošana var sabojāt aknu, nieru orgānu, var veicināt formu matemātiku, žults un aizkuņģa dziedzera iekaisumu asinsvadu embolija izraisītas slimības nogulumi holesterīna piesātināts.


  Tādējādi nav ilgtermiņa lietošanas Feng krējuma, pat regulāri produktiem, deaktivizēts mēnesī pēc diviem mēnešiem pirms lietošanas. Ja menstruācijas un citu sieviešu slimībām, vajadzētu nekavējoties deaktivizēt un devās uz slimnīcā ārstēšanai.


  Parauga noņemšanas krēms maska jālieto


  Atšķiras no eiropiešiem, kas propagandē Tan, aziātiem ir radīti balināšanas. Tādējādi, white, baltā vai traips noņemot to tūlīt, nekavējoties plankumi, dziļi un sekla atcelšanu traips noņemšana, xiaoban Wang Ķīna, parauga noņemšanas būtība traips noņemot visu skaistumkopšanas produktus, piemēram patēriņa preču tirgū pasaulē. Parauga noņemšanas krēms, parauga noņemšanas krēms produkta reklāmas hype, nāk un iet, un ļoti un aktīvas. Daudzas sievietes, kas darbojas uz vietas sevi, noņemot no pirkuma, punktu veido unikāla ainava pilsētu sievietes. Noņemot krējumu traips noņemot balināšanas efektu, par to, cik daudz vietas?


  Tipiem un cēloņus, tas vispirms saprast vietas. Ādas plankumi ar dzimšanas, pēcdzemdību, asinsvadu audzējiem, albīnas pigmenta molu, vasaras raibumi un kurmji slimības, anēmija, piederi iedzimtu pigmentēti molu dzimumzīmes, un vairāk bezmaksas. Ādas iekaisums izraisa pigmentācija, iedegums, Vitiligo, ādas zāles ārpus pigmentācija, endokrīnās sistēmas izmaiņas, ko radījusi spēcīgu hormoni, grūtniecības laikā (Chloasma, Melasma), senils plāksne, tie tiek iegūti.

brandperfumes teica...

  Bet daudzas vietas, tiem, kas veidojās pašreizējā šūnā pigmenti ir ar medicīnas līdzekļiem tikai atsāļošanas, pilnīgi bez pēdām parauga noņemšana ir neiespējami. Runājot par kādu parauga noņemšanas krēms publicitāti parauga noņemšana pilnībā uz īsu laiku ir nepārspīlējot. Kā piemēru ņemt vasaras raibumi. Izraibināt ģenētiskie faktori. Paļaujoties uz vietas noņemot krējumu, skaistumkopšanas produktus un masāža, lai sasniegtu izkliedētā gandrīz nav iespējams, tikai caur skaistumu fedings vasaras raibumi ietekme uz regulāri, un ka tās ietekme acīmredzama apjomā arī saskaņā ar patērētāja vecums, ādas absorbcijas, izcelsmi un veidošanos freckles garuma laika un citiem faktoriem. Tā kā dažiem cilvēkiem, lai ātri notīrītu plankumi, vasaras raibumi, aknes rētas, izmanto daži ir spēcīga balināšanu kompozīcijas un spēcīgu baktericīdas jaudu, ādas kopšanas līdzekļi, paskatīties uz šo laiku, lai likvidētu, Rana nigromaculata vai zilumi, bet patiesībā tā ir tikai īslaicīga. Jo šāda aprūpe produkta sastāvdaļas dominē narkotiku, ir vienkārši izmantot, lai nomāc vainas, bet pēc ilgtermiņa lietošanas ne tikai narkotiku varētu apmesties ādas, grūti plankumi, kamēr toksīnu būs sākotnēji apspiestas uzbrukumu, izraisa ādas vairāk bojājumus.


  Lifta krējuma samierināties ar


  Neatkarīgi no tā, cik daudz reklāmas bija veicis ka pārsteidzošs, viena lieta ir pārliecināts, ādas novecošanās, grumbu ir lietas, ko sieviete nevar būt apietās, nekādi citi ādas kopšanai produktiem pasaulē var novest pie jaunatnes novecošanos ādas. Tā saucamo anti-novecošanās, grumbu samazinātu grumbu krēmu var tās precīzu skaidrojumu: uztura ādas pretgrumbu krēms, tādējādi aizkavējot novecošanās procesu, ir kļūt saburzīts vai novecošanās, var izmantot tikai papildus atsāļošanas, uzlabo to grumba krēms, grumbu krēmu, lai nepieļautu ādu žāvēšanas un sauļoties.


  Samazinātu grumbu krēmu var efektu kā lielu, pilnībā atkarīga no pakāpes sastāvu un koncentrāciju no šiem elementiem, tajā.


  Pārdod vecs pretestību, rieva kopšanas līdzeklis, droši vien ietilpst divas klases. Pirmo sauc "letes" nozīmē universālveikalā, letes pārdošanas lifta produktiem. Šo klasi, izņemot rieva produktiem, sakarā ar pārdošanas kanālu tikai apmācīti vienkāršiem produktiem, mācības un pārdošanas prasmes apmācības iepirkšanās rokasgrāmata personāla, pārdošanas process, un ne pēc speciālistiem vairāk izvēles un analīzes ādas, pamatojoties uz šo atklāto pārdošanas parametri, letes produktiem ir jāgarantē ar izmantojot Shang drošības un mērenu seksuālo, tāpēc parasti ar pievienoto darbības komponentu saturs nekā zemākas, protams spēkā Shang arī uz relatīvu salīdzinājumu lēni.


  Attiecībā uz otrās kategorijas "Professional", kā tā nosaukums liecina, tā ir profesionāla Nachhilfe, skaistumkopšanas produkti, šāda veida produktu pētniecības un attīstības ražošanas laikā, pirms pirkšanas ir sīki, profesionālu kosmetologu ādas analīzes un pārbaudes, un saskaņā ar klientu ādu, kas patērētājiem, sniegs ieteikumus par lietošanu un pareizā metode. Tādēļ, lai panāktu vēlamo rezultātu. Aktīvo sastāvdaļu augstu aprūpes ietekmes salīdzinājums ir skaidrs. Protams, salīdzinoši runājot, nepareizi lietojot, ir arī var izraisīt ādas diskomfortu būs salīdzinoši augsts.


  Novājēšanu krēms ir bezjēdzīgi


  Novājēšanu krējuma pārdošanas ir populāra. Lielākā daļa novājēšanu krēms ir pazīstamā un nepazīstamā, daudzi vēlas un dare nav, daudzi varmākām, ir pārpilnība novājēšanu krēmu uz ražošanas sašaurināšanu palīdzību?

brandperfumes teica...

  Īpaši svara zudums krējums nav svara zudums narkotikas, vajadzīga tikai, izmantojot jebkuru no novājēšanu krējuma masāža, karstā saspiest. Ar vārdu, ja vien masāža PL, vēl sasniedzams tikai dažas svara samazināšanu efektu. Iedomāties kaudze tauku pēc masāžas un fomentation Hou, tauku organizācija plaisa būs mainīgs, vietējie asinīs cikla mainīgā labs ir, metabolisma tauku arī par paātrinātu ir apaļīgo tauku šūnu dabas būs mainīgajam plānas, reālā loma masāža plānais krējuma līdz sekundāro lomu, tas tikai par miesu reģionālās tauku grēdas spēkā labi, nevar nevis par sistēmisko nozīmi. Svara zudums ir nepieciešama visaptveroša, racionālu uzturu, stiprināt fiziskās aktivitātes, apvienojumā ar daļēju masāžas, kā arī lai uzlabotu simptomi narkotiku lietošanu, ir vēlams. Tāpēc gribēju izmantot zaudēt svaru svara zudums krēmi, jāveic šādas darbības vairākos punktos:


  1. lai veiktu novājēšanu aktīvās sastāvdaļas krējuma dziļākas sekas zemādas tauku slāni, katru pirmdienu daļēji izdzēsti divreiz tekstā, tajā pašā laikā, kad vietējā masāža uzlabo asinsriti, padarot to vērā stratum corneum ādas, ja tas ir iespējams, pirms izmantošanas ar sauso masāžu ir efektīvāka.


  2. parasti sāka novājēšanu krēms pēc izmanto dažas minūtes darbu, var ilgt vairākas stundas. Vidējais efektīvu ilgums divas dienas, novājēšanu krēms satur kofeīnu varat veikt tauku šūnu lipīdu uzglabāšanas rindas, un apritē, to iznīcināt. Sports ir ļoti nepieciešams, jo īpaši, ja izmantotas, pirms izmantot zaudēt svaru krējuma neko daudz.


  3. perennial ar novājēšanu krēmu nesamazina ādas jutība pret narkotikām gribas, tikai tā, ka tauku šūnu samazina glikozi un lipīdu uzņemšana un glabāšana.


  4. kad izvēloties svara zudums krēmi, jāpievērš uzmanība tiem ar augstu klīniskās ārstniecisku efektu, gadījumu skaits, kā izvēli nav skaidrs svara zudums efektivitāte pēc 1 mēneša lietošanas, vajadzētu pārtraukt. Atkal, ņemiet vērā diētu krējuma jābūt bez stimulēt smaržas, smalku faktūru, nekādas alerģiskas reakcijas pēc ādas.


  Sauļošanās izmantošanu ir jābūt arī


  Ja atrodaties karstā saules siltumā, skaistas dāmas tiks pārklāts ar sauļošanās, kā uz citu laiku, un James nav James tikpat kā nespēj ietekmēt lēmumus, ir patiešām taisnība?


  Nē, skaistuma eksperti brīdina, ka visi taču šķidruma līmenis zirgu zāļu sauļošanās pat telpās, ēnā, UV līmenis var būt pa pludmali, baseins, Windows un četru nedēļu laikā pēc pārdomu un sasniegt jūsu ādu. Pat duļķains dienā, UV gaismā ir joprojām pret ādu. Sauļošanās un jūs joprojām apdraud šādas kļūdas:


  Pārpratums: SPF sauļošanās vērtība lielāka labāk


  SPF vērtību, t.i., SPF, tiek aprēķināta kā: parastā dzeltena āda, lai izturētu Sun 15 minūtes vidēji un nesaņem, kas cietusi, izmantojot anti-UV SPF15 produktu, tas ir apmēram 225 minūtes (15 minūtes xSPF15) Sun-times, tā saukto ādu izturēt UV SPF vidējais daudzkārtņi laiku. Ikdienas aprūpi, iet iepirkties, centrs var būt atlasīto SPF5 8 sauļošanās, var izvēlēties, kad spēlēt ārpus SPF10 15 sauļošanās peldēt vai sauļoties SPF20 30 ūdensizturīgs sauļošanās.


  II. aplamiem: SPF vērtības var pievienot


  SPF vērtība nevar būt piedevas pārklājumu divlīmeņu SPF10 sauļošanās, tikai SPF10 aizsardzību.


  Mīts trīs: izbeigs James sauļošanās


  Sauļošanās tāds pats kā vispārējā ādas kopšanai, prasa zināmu laiku, lai absorbēt āda. Tātad 10-20 minūšu laikā būtu pārklāts pirms došanās ārā labs sauļošanās pludmalē 30 minūtes pirms James labs.


  Kļūda četri: sauļošanās nevar lietot pirms grims


  Tagad jauns tonēta mitrinātājs, tās mērķis ir grims, saules gaisma, putekļu un veido aizsardzības starp ādas membrānas slānis.


  Mīts piecu: vienkārši piemērot sauļošanās darīts


  Sauļošanās jānonāk standarta efektu. Parasti sauļošanās traipu uz ādas kā vienu kvadrātmetru centimetriem ir jābūt saules aizsardzības efekts var sasniegt, kad 2mg, vispārējā ieroču būtu piemēroti 2 g-2,5 grami.