Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

sestdiena, 2008. gada 25. oktobris

Pareizu izmantošanu rouge?




Pareizu izmantošanu rouge?

Rouge uz vaigu grima kosmētikas kosmētiku. Rouge krāsa, ja lieto, lai rūpētos par acu ēnu krāsa un lūpu sarkano, tāpēc kopējais koordinācija. Rouge krāsa: dabīgā krāsā, rozā krāsa, rozā līniju, apelsīni, brūns, Ming krāsa.

Dabiskā krāsa ir līdzīga sārts krāsu sejas dabas, ķīmisko sastāvu vai dabīgā krāsā ir pieejama, lai parādītu veselīgu sejas, rouge. Pamatkrāsa pelēka sarkana, gaiši brūna sarkana, bāli cinobrs, gaiši sarkans, un tā tālāk.

Galvenais krāsa rozā krāsā, rozā, gaiši rozā, un ādas krāsu, apģērbu, lietojot, āda šķiet maiga un mīļa, sniedz jaunu, skaistu sajūtu.

Pamatkrāsa rozes, departamenta sarkana gaisma palielinājās, dziļi rožu sarkana, tumši rozā, violeta un sarkana. Piemērots dekoratīva sarkanu, vai par rakstzīmju aplauzums, oficiālu grims, dekoratīvās kosmētikas, deju grims. Lai veiktu nobriedušu sieviešu skaistuma un elegantu grāciju, labi rezultāti.

Apelsīnu departaments apelsīna, un oranža. Novērst lomu ādas matēta, var palielināt sajūtu pārredzamības ādas.

Brūns gaiši brūns, sarkans augsne, tumši brūna, sarkanīgi brūna un tā tālāk. Mainīta seja, kas pazīstams arī kā ēnu krāsu rouge.

Out krāsa dzeltena, balta, ādas krāsas, arī pazīstams kā Ming krāsu rouge. Tās uzdevums ir mazināt, izmantojot rouge, rouge un ēnu krāsas, lai stiprinātu trīsdimensiju daļas vaiga.

Rouge uz vaigiem un kontūras grozīšanu, var veikt meklē rožains izskatu veselīgu un nepieciešamās korekcijas sejas kontūrām. Krāsu izmantošana ir bāla un mīksta, tā greznojumu nozīme. Atšķirīga tipa grims atšķiras ar īpašībām: japāņu grims rouge krāsa ir gaiši brūns, sarkanīgi brūns, rozā, vakara grims rouge krāsu rožu sarkana, saulrieta sarkana, koraļļu sarkans, ķiršu sarkans, parasti izmanto līgavas grims Rouge krāsa ķiršsarkana, rozā, koraļļu sarkana, rozā sarkans, saulriets sarkans; moderns grims izmanto rouge krāsa ir violeta, brūna, oranža, sarkana, ķiršu sarkans, koraļļu sarkans, sarkans rozes.

Vispār, par rouge izvēle izlemt atbilstoši vecumam, krāsu un sabiedriskos pasākumos. Kopumā, baltā sejas, tas ir labākais, lai noslaucīt sarkanu rozi no rouge; sejas melnus cilvēkus, tas ir labākais, lai noslaucīt Scarlet Rouge, sejas dzeltenīga, labākais roze vai koraļļu sarkana Rouge, caurspīdīgs gaiši Rouge krēms jaunām sievietēm; darbu, jūs varat noslaucīt Reuges par dabas sistēmu.


L occitane
dhc
my beauty
senka
olay
biore




1 komentārs:

brandperfumes teica...

Kāpēc fermentiem vai katalizatori skaistums?


  Pēc alfa hidroksi skābes "rūgt" pēdējos gados ir sākuši izmantot kosmētikas līdzekļos. Fermenti ir iestāde, kas pati olbaltumvielu stimulēs cilvēku ķermeņa sākotnēji ķīmiskās reakcijas nav sastopami vai izraisa fizioloģisko struktūra, tas ir grūti, lai paātrinātu reakciju katalizatori. Kā cilvēka fizioloģija un vielmaiņu, enerģijas devu, piemēram, izaugsmi un dzīves parādībām, reproducēšana ir jāiziet cauri fermentiem palīdzība, lai pabeigtu. Minēto fermentu ir bioķīmiskās reakcijas svarīga vide pēc būtības.


  Dažādus fermentus var veikt tikai atbilstoša loma dažas ķīmiskās reakcijas. Cilvēka ķermenī ir daudz veidu fermenti, dažās fermentus var veikt asins recēšanu, var nojaukt olbaltumvielas un dažas no tām var pārvērsties enerģijas pārtikas. Arī ietver dažāda veida fermentu ādā, veicina epidermas šūnu vielmaiņu, ādas šķiedru un tauku dziedzeru un sviedru dziedzeru izdalījumi reģenerācija. Bet kā vecuma pieaugums, rūgt, viņiem tiek samazināts, šoreiz tiks atkārtoti parādījās ādas problēmas.


  Skaistumkopšanas produktus pievieno fermenti ir dizainu, lai uzlabotu šo situāciju dažādu ādas problēmu, fermentu proteīnu noārdīšanās rūgt kosmētika, antioksidants fermentu lipāzes un trīs. Proteīnu noārdīšanās fermenti ir ragveida metabolismu slikti ādas, jo tā var noņemšanas ādas virsmas un poras, un sviedri dziedzeri netīrumu noņemšanas novecošanās ragveida, vidēji padara ādu atkopšanas gluda delikāts, parasti pievieno mazgā un mazgā galvu un ragveida vannas uzturēšanas līdzekļu; tauku sadalīšanās fermentu galvenais uzdevums Yu naftas sekrēciju spēcīgs ādas, caur to sadalīšanās ādas Shang papildus eļļas, efektīvi tīra ādu, profilakses poras kontaktdakšu, parasti arī tika pievienota mazgāšanas reizei Jie produktos Antioksidants fermentu var kavēt oksidācijas kaitējumu, ko izraisa brīvie radikāļi uz ādas, ādas, kas ir ļoti noderīga novecošanās ādas novecošanās tempu palēnināšanos.