Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

ceturtdiena, 2008. gada 6. novembris

Aizsargā ādu pret vīriešiem un sievietēm nav?



品牌
SHU UEMURE 植村秀
品名
黑色方型環扣化妝包_包包
存貨

規格/說明
290$500 產品說明:  植村秀品牌 真品化妝包 質感黑 空間很大喔
銷售類型
Makeup


全新 Cyber White 晶燦光淨白系列 360°滴水不漏的全方位美白、雙效超速的專利淨白科技 Cyber White晶燦光淨白系列是肌膚美白史的重要大突破,首度以四大定位(全向抵禦 、全向鎮靜 、全向預防、全向修復 ),全向模式,一一擊破可能造成肌膚色素的元兇,面面俱到的使肌膚美白作用提升至另一個新境界,晶燦光淨白系列的淨白網絡方向如下: 【品牌故事】
一個成功化妝品牌的創立與永續經營,除了要有精準的生意眼光之外,最重要的,還是必須要有一個美麗的信念。EsteeLauder夫人對於美麗的信念相當有名,總是在轉彎處撫慰著每一個失寵的女人,那就是〝世界上沒有醜女人,只有懶女人〞。基於這個崇尚美麗的信念,締造EsteeLauder在化妝品領域內成為三大集團之一的傲人成績。
一個成功的化妝品牌,除了美麗女人,更要貼近女人。EsteeLauder秉持著美麗的信念,始終信守如一。



Aizsargā ādu pret vīriešiem un sievietēm nav?

Vīriešu un sieviešu ādas ziņā anatomiskām struktūrām vai fizioloģisko funkciju, ir nozīmīgi atšķīrās, tāpēc to attiecīgās ādas aizsardzības metodes ir atšķirīgas.

Vīru āda ir bieza, rupja, mīkstās sieviešu āda. Bieza āda ir stingrs, un Soft maigo ādu, sievietes āda ir uzņēmīgāki pret kaitējumu nekā vīriešu ādai. Vīru ādas eļļa sekrēciju un vairāk sieviešu ādas eļļas. Uz ādas eļļa viegli izdarīt netīrumus, īpaši taukos šķīstošas ​​organiskās vielas un mikrobiem ietaupījumus, ko rada iekaisumu un infekciju. Vīrietis mati, lielas poras, baktērijas, sēnītes un vīrusi var braukt taisni, lai izraisītu infekciju. Sieviešu mati, mazo poras, attiecīgos mazāk izredzes infekcijas. Vīrietis ādas melanīna saturu, īpaši sejas un citas atsegtās daļas parasti ir augstāka nekā sievietēm, un tādējādi vīriešu saules dermatīts, PMV biežums ir mazāks nekā sievietēm. Tā melanīna gaismas aizsardzību, savukārt sieviešu melanīna saturu mazāk nekā vīrieši, tādējādi sievietēm nepieciešams vairāk gaismas nekā to vīriešu ādas un ādas aizsardzībai. Vīrietis ādas asinsvadu sašaurināšanās - diastoliskais korekcijas mehānisms, augstas efektivitātes, nekā mātītes, tādēļ vīri apsaldējumus biežumu mazāku nekā sievietes, savukārt sievietes Apakšējās ekstremitātes vēnas dilatācijas (nav varikozas vēnas) pacientu, kas ievērojami vairāk nekā vīrieši.

Iekšējo orgānu slimības bieži informatora ādu un stimulē reakciju, gan vīriešiem, gan sievietēm, bet sievietes ir jutīgākas nekā vīrieši. Emocionāls uztraukums, jo vairāk sieviešu nekā vīriešu sarkt. Piemēram, menstruāciju, grūtniecības, var panākt visu veidu izsitumi, izsitumi no tām, piemēram, menstruāciju, grūtniecības, nieze grūtniecības lietošanas izsitumi un citas daudzas problēmas, kas saistītas ar ādas aizsardzību. Vīrietis atbilde jutība ir vājāka nekā sievietes, bet no vīrieša hormona reakcija, bet arī spēcīgs. Tas ir pietiekams, lai izskaidrotu, kāpēc, neskatoties uz asinīm vīriešu un sieviešu ir Androgēni, pinnes saslimstību ar jauno vīriešu nekā sieviešu.

Šie piemēri liecina, ka ādas struktūru, fizioloģija, vīrieši un sievietes ir konts, savas stiprās puses, bet katrs ir īss. Tāpēc, nosakot ādas aizsardzībai nevar būt vienādi. Vīrieši un sievietes pašas vai būtībā vienā pusē, summa no starpības, tādēļ tāda paša veida preparātu, vīrieši parasti smagāks, nedaudz stiprāki par sievietēm ar gaismu, gaismas daži. Turklāt sievietēm un vīriešiem ir atšķirīga ādas aizsardzību un skaistumkopšanas fokusu, kas ir cietāka, jābūt elastīgai, jāapstrādā atsevišķi.



olay
elizabeth arden
mac
shu uemura
sisley





1 komentārs:

brandperfumes teica...

Kļūdu acu maisiņi zem izcilu, mazo acis, plata plakstiņi, ačelēs, plakstiņi cilvēks aplauzums?


  Kļūdu acs ir biezāka tauku slāņa augšējo plakstiņu vai vāku, kas satur vairāk ūdens, atklāto virsmu acs ābola radiāns nav acīmredzams, cilvēki, šķiet, uzpampis paviršiem nav gars. Modificētu metodi: horizontālā SUMI ar tumšo acu ēnas skropstu saknēm uz augšu SUMI, pakāpeniski sāka krēslot. Piere daļas krāsotas košās krāsās, bug acīs cilvēkiem nav ieteicams izmantot sarkano acu ēnas. Manas acis un ārpuses stūris plašu, acis augstāk par acu kontūru, acis vidū aci labi, taisni, minimizēt radiānos. Acu zīmulis acs zem astes ir nedaudz raupja, kaktā tikai naudas sodu.


  Maisiņi zem prominenti maisiņi zem ievērojamu cilvēku apakšējo plakstiņu aizvērās, tauku, apjaušot vecums pieaug, nav dusmīgs. Modificētu metodi: mīksts acu ēnas krāsa ir runājat, nav pārāk liels uzsvars būtu vispār gribētu, brūns un bēšs; acu zīmulis: manas acis nedaudz smalkas līnijas stūros, acis iepletis, saskaņā ar māņu stūriem mākslas gleznots platas un nedaudz uz leju, acis centrālās vajadzētu būt taisns, krējuma apgleznoti par lokiem.


  Sods-mazo acis acis rakstzīmes ir acs, tievs, kritieniem MI acis, juzdamies, cilvēki paskatījās vieglas un delikāts, bet mazāk aktīvas. Modificētu metodi: vajadzētu būt ar daļēju siltas krāsas acu ēnas uzsvēra, lietotā līmenī Halo krāsošanas metode, acu ēnas, prom no plakstiņu malas 2 mm daļām līdz Halo krāsvielas, Xia plakstiņu acu ēnas no skropstām ārpus pusi uz leju Halo krāsošanas nedaudz plata Shang plakstiņu daži; Shang plakstiņu daļas ar baltu acu zīmulis zīmuli krāsotas, tad ar melns acu zīmulis zīmuli skropstas ārpus sānu krāsotas plašu, daži, manas acis līnija acu weilue rožu, Xia acu zīmulis nedaudz ir loka.


  Plakstiņu raksturo plašs plakstiņi plašu plakstiņu ir pārāk plats, samazināt melnās acis, bieži liek cilvēkiem acīs Dievam, bet ne garu, trūkst aura. Modificētu metodi: SUMI ar tumšo acu ēnas netālu no skropstu saknēm, zem uzacu kaula ar spilgtas krāsas, manas acis gar skropstu saknēm izsekot, rindas būs zem acs skropstu līniju zīmēšana gleznas iekšpusē plakstiņu.


  Maz acs maz acs raksturojas ar acīm kreka, kas ir pārāk mazs, acis trūkst izteiksmes un šarmu. Modificētu metodi: tumšs acu ēnas no malas augšējo plakstiņu sākt pakāpeniski līdz Dodge, smearing apakšējo plakstiņu pārklāts gaismas krāsas acu ēnas; tumši krāsots, mūsu acis un vadi, atbilstošu krāsu platu malu ārpus stūriem var attiecināt arī uz ārpusi. Gaismas krāsotas nākamo acu zīmulis, ārpus stūrī uz horizontālo līniju, kas nav saistīta ar manu acu līnijas.


  Vienu plakstiņu plakstiņi raksturojas ar augšējo plakstiņu krunciņu, plakstiņu dzīvoklis, trūkst jēgas. Modificētu metodi: tumšs acu ēnas jūsu acis augstāk par apmēram 5 mm uz James, krāsoti dabas pakāpeniski vijās augšā Halo. Plakstiņu, uzzīmēt krāsas spilgti krāsu acu ēnas; augšējo plakstiņu nedaudz neapstrādātu malu attēlu, tumšs acu zīmulis, uz kuriem visa plakstiņu, plakstiņi nedaudz raupja gaismas krāsas acu priekšā, uz kuriem ārpus plakstiņu vienu sekundi pēc tam attēla malas.