Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

ceturtdiena, 2008. gada 6. novembris

Aizsargā ādu pret vīriešiem un sievietēm nav?



品牌
SHU UEMURE 植村秀
品名
黑色方型環扣化妝包_包包
存貨

規格/說明
290$500 產品說明:  植村秀品牌 真品化妝包 質感黑 空間很大喔
銷售類型
Makeup


全新 Cyber White 晶燦光淨白系列 360°滴水不漏的全方位美白、雙效超速的專利淨白科技 Cyber White晶燦光淨白系列是肌膚美白史的重要大突破,首度以四大定位(全向抵禦 、全向鎮靜 、全向預防、全向修復 ),全向模式,一一擊破可能造成肌膚色素的元兇,面面俱到的使肌膚美白作用提升至另一個新境界,晶燦光淨白系列的淨白網絡方向如下: 【品牌故事】
一個成功化妝品牌的創立與永續經營,除了要有精準的生意眼光之外,最重要的,還是必須要有一個美麗的信念。EsteeLauder夫人對於美麗的信念相當有名,總是在轉彎處撫慰著每一個失寵的女人,那就是〝世界上沒有醜女人,只有懶女人〞。基於這個崇尚美麗的信念,締造EsteeLauder在化妝品領域內成為三大集團之一的傲人成績。
一個成功的化妝品牌,除了美麗女人,更要貼近女人。EsteeLauder秉持著美麗的信念,始終信守如一。



Aizsargā ādu pret vīriešiem un sievietēm nav?

Vīriešu un sieviešu ādas ziņā anatomiskām struktūrām vai fizioloģisko funkciju, ir nozīmīgi atšķīrās, tāpēc to attiecīgās ādas aizsardzības metodes ir atšķirīgas.

Vīru āda ir bieza, rupja, mīkstās sieviešu āda. Bieza āda ir stingrs, un Soft maigo ādu, sievietes āda ir uzņēmīgāki pret kaitējumu nekā vīriešu ādai. Vīru ādas eļļa sekrēciju un vairāk sieviešu ādas eļļas. Uz ādas eļļa viegli izdarīt netīrumus, īpaši taukos šķīstošas ​​organiskās vielas un mikrobiem ietaupījumus, ko rada iekaisumu un infekciju. Vīrietis mati, lielas poras, baktērijas, sēnītes un vīrusi var braukt taisni, lai izraisītu infekciju. Sieviešu mati, mazo poras, attiecīgos mazāk izredzes infekcijas. Vīrietis ādas melanīna saturu, īpaši sejas un citas atsegtās daļas parasti ir augstāka nekā sievietēm, un tādējādi vīriešu saules dermatīts, PMV biežums ir mazāks nekā sievietēm. Tā melanīna gaismas aizsardzību, savukārt sieviešu melanīna saturu mazāk nekā vīrieši, tādējādi sievietēm nepieciešams vairāk gaismas nekā to vīriešu ādas un ādas aizsardzībai. Vīrietis ādas asinsvadu sašaurināšanās - diastoliskais korekcijas mehānisms, augstas efektivitātes, nekā mātītes, tādēļ vīri apsaldējumus biežumu mazāku nekā sievietes, savukārt sievietes Apakšējās ekstremitātes vēnas dilatācijas (nav varikozas vēnas) pacientu, kas ievērojami vairāk nekā vīrieši.

Iekšējo orgānu slimības bieži informatora ādu un stimulē reakciju, gan vīriešiem, gan sievietēm, bet sievietes ir jutīgākas nekā vīrieši. Emocionāls uztraukums, jo vairāk sieviešu nekā vīriešu sarkt. Piemēram, menstruāciju, grūtniecības, var panākt visu veidu izsitumi, izsitumi no tām, piemēram, menstruāciju, grūtniecības, nieze grūtniecības lietošanas izsitumi un citas daudzas problēmas, kas saistītas ar ādas aizsardzību. Vīrietis atbilde jutība ir vājāka nekā sievietes, bet no vīrieša hormona reakcija, bet arī spēcīgs. Tas ir pietiekams, lai izskaidrotu, kāpēc, neskatoties uz asinīm vīriešu un sieviešu ir Androgēni, pinnes saslimstību ar jauno vīriešu nekā sieviešu.

Šie piemēri liecina, ka ādas struktūru, fizioloģija, vīrieši un sievietes ir konts, savas stiprās puses, bet katrs ir īss. Tāpēc, nosakot ādas aizsardzībai nevar būt vienādi. Vīrieši un sievietes pašas vai būtībā vienā pusē, summa no starpības, tādēļ tāda paša veida preparātu, vīrieši parasti smagāks, nedaudz stiprāki par sievietēm ar gaismu, gaismas daži. Turklāt sievietēm un vīriešiem ir atšķirīga ādas aizsardzību un skaistumkopšanas fokusu, kas ir cietāka, jābūt elastīgai, jāapstrādā atsevišķi.



olay
elizabeth arden
mac
shu uemura
sisley





Kādi ir make-up noņemšanas līdzekli veidi?



品牌
DIOR 迪奧
品名
花邊淨白防水化妝包_包包
存貨

規格/說明
290 $ 1500                                 包包尺寸:寬度21CM 高度14CM 底寬     11CM                    產品說明:                                 喜愛化妝的您總是有很多化妝品不知道該怎麼歸位嗎?那這一款容量多多的迪奧化妝包絕對能符合您的需求,不但製作精巧而且攜帶方便,就算拿來裝其他小東西也非常適合,防水的材質讓您在下雨天也不用害怕喔!!
銷售類型
Wholesale


全新 Cyber White 晶燦光淨白系列 360°滴水不漏的全方位美白、雙效超速的專利淨白科技 Cyber White晶燦光淨白系列是肌膚美白史的重要大突破,首度以四大定位(全向抵禦 、全向鎮靜 、全向預防、全向修復 ),全向模式,一一擊破可能造成肌膚色素的元兇,面面俱到的使肌膚美白作用提升至另一個新境界,晶燦光淨白系列的淨白網絡方向如下: 【品牌故事】
一個成功化妝品牌的創立與永續經營,除了要有精準的生意眼光之外,最重要的,還是必須要有一個美麗的信念。EsteeLauder夫人對於美麗的信念相當有名,總是在轉彎處撫慰著每一個失寵的女人,那就是〝世界上沒有醜女人,只有懶女人〞。基於這個崇尚美麗的信念,締造EsteeLauder在化妝品領域內成為三大集團之一的傲人成績。
一個成功的化妝品牌,除了美麗女人,更要貼近女人。EsteeLauder秉持著美麗的信念,始終信守如一。

Kādi ir make-up noņemšanas līdzekli veidi?

Uz ādas netīrumus var iedalīt ūdenī šķīstošo netīrumiem un taukainai netīrumiem.Ūdenī šķīstošs netīrumi uz ādu, piemēram sviedriem, putekļiem, viegli tīrāms, var virzīt mazgāt ar ūdeni. Trekno netīrumi uz ādas, piemēram, pārmērīgu sebum, nodibinājuma, acu ēnas, lūpu, krējuma utt, jāiztīra ar speciālu noņemšanas līdzekli. Noņemšanas līdzeklis parasti ir četri veidi: make-up ūdens noņemšanai aģents, koloidāls noņemšanas līdzeklis, emulsijas noņemšanai aģents un krējums noņemšanas līdzeklis.

Losjons noņemšanas līdzeklis bija šķidrums, parasti kokvilnas spilventiņu mazinās gar muskuļu maigi noslaucīt.Tīrīšanas efekts ir vāja, ko izmanto, lai noņemtu kosmētiku vai sejas atlieku noņemšanas līdzeklis. Želejā noņemšanas līdzeklis bija caurspīdīgs želejas, izmantojiet noņemšanas līdzekli vienmērīgi sajauc rokā, tad ielieciet uz sejas, un kad tas ir pilnīgi sajaukts ar pamatu, ar siltu ūdeni.Tīrīšanas efekts ir nedaudz lielāks nekā aģents taukainai ādai vai vasarā, jūs varat saglabāt ādu svaigu.Emulsija noņemšanas līdzeklis bija plūsmu viskozs, ja to lieto, lai noslaucīt losjons uz viņa sejas, pat masāžas, steidzās ar ūdeni vai noslaucīt ar salveti.Tīrīšanas efekts ir lielāks nekā koloidālā tīrīšanas līdzekli izmanto, lai noņemtu kosmētiku un ikdienas tīrīšanu. Krēms noņemšanas līdzeklis bija bieza krējuma, izmantojiet noņemšanas līdzekli likts uz sejas, ūdens sildīšanai, lai padarītu to neemulģēta, un rūpīgi masāža, noskalojiet ar siltu ūdeni, vislabāk ir izmantot aģenta noņemšanas mazgāšanas līdzekli vēlreiz. Tā attīrīšana iedarbība ir visspēcīgākā, lai atdalītu smago aplauzums.

Papildus iepriekš likvidētāju aģents, ar labklājību kosmētikas tirgū pēdējo gadu laikā, kā rezultātā vairākās īpašu noņemšanas līdzekļa, aģents, piemēram, acu kosmētikas noņēmēju, lūpu dekoratīvās kosmētikas noņemšanas līdzekļiem, piemēram likvidētāju aģents saskaņā ar daļu īpašības, pievienojiet īpašassastāvs ir izgatavots no aizsardzības ietekmi uz vietējo ādas.



senka avene neuve
biore
za
kissme
essence
jill stuart



Par a Hong sievietes butaforijas un padomi



品名
水藍蕾絲3折傘_生活精品
存貨

規格/說明
290$880                                  產品說明:                                 充滿可愛圓點的洋傘不但為您遮蔽太陽和雨水,而且這款雨傘還有保護的蕾絲套,讓您收納方便也攜帶方便。
銷售類型
Wholesale


無瑕妍彩持久纖長睫毛膏秉持系列產品一貫的長效且不脫妝的特色外,更研發出專利的高分子複合物配方,加強防水的功能,以抵抗潮濕的環境與汗水。
全新設計的刷毛賦予睫毛更纖長自然,根根分明且不結塊的完美效果,持久性長達15個小時,無論根部或頂部都整體的呈現出一種令人驚豔的自然纖長與濃密乾淨的效果。

【品牌故事】
領導全球保養品發展的玫瑰天后‧LANCOME蘭蔻
LANCOM蘭蔻由Armand Petitjean於1953年創立於法國巴黎,因為Petitjean鍾愛玫瑰,因此便以法國中部一座周圍種滿玫瑰花城堡命名品牌,而城堡裡的玫瑰花也就成為LANCOME的品牌標幟。 LANCOME保養品的研發實力,從保養成分對於肌膚的輸送系統最能夠看得出來, LIPOSOME(微脂囊)、 NANOCAPSULES(毫微膠囊分子) 等標榜高科技的保養品輸送系統,都是由LANCOME首先應用到保養品中,由此可知LANCOME在全球保養品發展的領導地位。


Par a Hong sievietes butaforijas un padomi

Aromāts atpūsties, spa, skaista ķermeņa uzbūve. Patiesībā, ne vienmēr iet uz skaistumkopšanas saloniem, ir šādi aksesuārus un padomus, jūs varat darīt mājās vai birojā spa, mēnesgaisma vienkārši varēsiet veikt smaržīgu sievieti.

Balsti līdz ražošanai smaržas

Papīra vai lakatiņu ar salveti vai kabatas lakatiņu, lai nomest piecas vai sešas pilienus ēterisko eļļu,
Un gandrīz degunu, pāris dziļas ieelpas, un ir aizņemts visvienkāršākā un straujas dekompresijas.

2 fumigācija Taivāna ļauj gaisa izplatītu aromātisku faktors, vīraks ir vistiešākā veidā. Piemēram, izmantot svece tipa fumigācijas vienībām, viņi ir pievērst īpašu uzmanību drošībai, tas var būt ērtāk un droši pāriet uz plug-in vai ultraskaņas vibrācijas.

3 podi kaklarota pilieni trīs vai četrus pilienus ēteriskās eļļas uz kokvilnas pildījumu, caurumu podniecības kaklarota karājas uz krūtīm, ēteriskās eļļas, protams, ar ķermeņa temperatūru siltāks gaistošas ​​cilvēkiem visā ir aromatherapist baudīt. Bet garša var ilgt vairākas dienas, vispiemērotāko Field ģimeni.

4 tumši mazi stikla pudeles stāšanās izvietošanas labas masāžas eļļas pārvadāt. Nepieciešams, nedaudz masāža tempļi, deguns, cilvēki, uc var būt aizraujošs.

Nerūsējošā tērauda vai stikla trauks ar konteinera kravas 50 ℃ ~ 60 ℃ karstā ūdens, pievieno 3 pilienus ēteriskās eļļas, sejas tuvu izmēra, motora pārsega lielu dvieli veikt dziļu elpu sniffing piecas līdz desmit minūtes. Īpaši piemērota deguna sastrēgumu, spiediens ir liels.

Izmantojot ēteriskās eļļas izmantot noslēpumu

1 gribētu +1 gabalu sviesta bumbu vannā līdz 15 pilienus ēteriskās eļļas vai medu, saskaņot un tad ielej vannā.

(2) ražošana masāžas eļļas 95ml pārvadātāja eļļas 5 ml ēterisko eļļu (1 ml ēteriskās eļļas ir aptuveni vienāds ar 20 pilieniem).

. Izvietošanas smaržu izsmidzināšanas pirmajiem 10 līdz 20 pilienus ēteriskās eļļas un 10C.C. degvīnu vai spirtu atrisināt, tad pārlej ar destilētu ūdeni 100C.C. vibrāciju, un pēc tam iekrauj stikla inhalatoru.

Līdz +100 C.C. 4.DIY tīru vannas piegādēm no 20 līdz 40 pilieni ēteriskās eļļas pigmenta, ne garšvielām, ne mākslīga piedevas Vannas un dušas koncentrāts šampūns, kas vārglāzē un maisa 3 minūtes, līdz kopā un tad ielej atpakaļ traukā. Kopumā, pievieno 20 pilienus ir aromāts, pievieno 40 pilienus efektivitāti.

5.DIY skapis Aromāts aģents sagatavot vienību skaitu dabas koka krelles, un katru pilienu 2 pilienus ēterisko eļļu uz rokām, lai berzēt, uz garderobē ir ne tikai ilgstoša smarža, bet arī pret kaitēkļiem.


la prairie
clinique
kose
sofina
guerlain




pirmdiena, 2008. gada 3. novembris

Dzimums apelācijas no "ķermeņa smarža"



Dzimums apelācijas no "ķermeņa smarža"

Katra struktūra ir sava raksturīga fizioloģiska smarža, smarža bieži nav viegli savu smaržu, un to var sajust tikai nākamo talantu. Sakarā ar atšķirībām dzīves vidi, nodarbošanos, darba apstākļiem, tas raksturīgs fizioloģiskās trūkums, bieži vien ārvalstu smaku slēpt, protams, šie ārzemju smakas, mazgājot noņemt, atjaunot cilvēku ir atmosfēra.Meitene nestled uz apskāviens vīrietis, bieži cilvēks, kas ir rūpes par drošības izjūtu, jo patiesībā, tad vīriešiem veida "vīrišķīgs" jūtas ir svarīgs faktors.

Par ožu, kopumā vairāk sieviešu nekā vīriešu ir vairāk jutīgi pret, un piemīt fizioloģiska sievietes ķermeņa smarža nekā vīrieši spēcīgi, tās spēks mainīsies ar menstruālā cikla izmaiņām. Mums bieži vien ir šī pieredze, pastaigas naktī un jauna meitene steidzās no sānu staigāt, staigāt uz mani ar reibinošu aromātu, lai jūs sajutīsiet neaprakstāma justies labi. Šī sajūta notika mīļāko kurš būs pārvērsties priekā un prieks viena dzimuma, kas ir bez šaubām, mīlestība ir zināma loma, veicinot. Bitu jaunieši ir aprakstīti šāda veida sajūtu: it ielas lampas melnu aleja, vīrietis steidzās prom no manis, es nevaru redzēt viņu (viņa) seja, es nezinu, ir vīrietis vai sieviete Tomēr, es jūtos? uz tikai sieviete ir silts un aromātiska, tas dod man liels prieks, tāpēc, manuprāt, uzreiz izkļūt no skaista meitene attēlam un trešo doma ... ", mēs varam redzēt, saost cik stipra vēlme var modinājusi.

Tomēr, slikti smarža kļūs šķērslis mīlēt, bet arī nopietni ietekmē kvalitāti laulības seksuālo dzīvi, vai pat dzimumtieksmes Lai nomāktu.

Citi laiki, dažādas sacensības, dažādi indivīdi par smaku izvēli bija atšķirīga. Daži, piemēram, elegants, gaismas cilvēki, tas bija neobjektīva pret bagāts, spēcīgs, un pat daži, piemēram, ķermeņa smarža, kā rezultātā seksuālu gandarījumu no ožu cilvēki, daži zinātnieki ir nodēvējuši ožas mīlestība. Šodienas Eiropa un Amerikas Savienotās Valstis vīrieši un sievietes, kas veicina noteiktu priekšrocību ķermeņa smarža līdzīgu, bet daudz spēcīgu musky smarža, viņi domā smarža ir pilns sastāvdaļu, kas var sniegt savu seksuālo vēlmi ievērojami palielinājies.


estee lauder
shiseido
dior
lancome
la prairie





Seksuāla apmierinājums, līdzīgi mērķi



Seksuāla apmierinājums, līdzīgi mērķi

Tas jau ir konstatēts, ka daudzi dzīvnieki, kukaiņi atsaukties uz īpašu smaržu piesaistīt pretējā dzimuma un pielāgot pārošanās sezonu. Muskuss, civeta ir labi pazīstama garšviela, gandrīz visi romantiskā tīkams, uzmavas viļņi jābūt sastāvdaļas smaržu. Abas garšvielas iegūst no muskusa briežiem un civeta, to galvenais uzdevums ir piesaistīt sieviešu biedriem. Mūsdienu Bionika izmantot īpašu smaržu piesaistīt veidu, kā slazdā un nogalināt daudz kaitīgos kukaiņus, bet arī sasniegtos iepriecinoši rezultāti biologi devēju pētījumiem par dzimumu smarža ir priekštecis. Ja persona dažas dienas nav lietojis vannas, karstā vasarā, ķermeņa smarža ir vienmēr nepatīkami, un pat var padarīt lielākā daļa apkārtējo cilvēku, ieskaitot pašu noguris. Bet cilvēki arī pastāv līdzīgas mērķus seksuālu apmierinājumu, kad bioloģisku parādību. Rūpīga novērošana atradīsiet apkārt, daudzi cilvēki svīšana, spēcīgu smaku no viņas, ka viņš vai viņa bija vienaldzīgāki cieši turas kopā, daži pat alkatīgi nepieredzējis smarža, kas papildus psiholoģisko un emocionālo harmonisku papildus tīri bioloģiskiem faktoriem arī spēlē brīnišķīgi nozīme. Nesenie pētījumi liecina, ka cilvēka ķermenis ir īpaša smarža, smarža izmaiņas dažādās situācijās un scenārijiem. Mīlestība vīriešiem un sievietēm būs ļoti specifiski sniffing smarža šis konkrētais, un smaržu atsvaidzinošu, izraisot bezgalīgi maigums, tās būs viegli atšķirt savu daudzās smaku, īpaša, ekskluzīva, jo citās šķiet "smaržu" smarža. Seksuāla apmierinājums, līdzīgi mērķi ir sekss ar dziļu jēgu. Abi laulātie, lai uzturētu labu veselību, lai radītu patīkamu smaržas atmosfēru savu unikālo smaržu, bez šaubām tas ir OK baudīt augstāku dzīves līmeni.


jill stuart
decorte
sisley
ysl
bioderma uriage




svētdiena, 2008. gada 2. novembris

Smaržas sievietēm otrā kārta ādas



Smaržas sievietēm otrā kārta ādas

Skatīt Vincenta van Goga "Saulespuķes", jums noteikti būs pievilcīgs dzeltens no šoka. Dzirdēt Baha "Ave Maria", jūs visi iespējamība, tiks pārvietots uz asarām. Kāpēc? Kāpēc ir māksla! Ja sieviete iet jums pa šo laiku, patiesībā jums nav laika, lai redzētu tās hosting Olimpiskās spēles, bet jūs joprojām savukārt jūsu atpakaļ sīva Stare skatienus, un tad breathe degunu, noteikt stāvokli iekšējo mieru. Kāpēc? Nav iemesla. Tas ir mākslas, smaržas māksla!

Smaržas ir otrais slānis ādas sievieti, mīlēt sevi, mīlēt dzīvi, sievietes ir vairāk vai mazāk ir dažas pudeles no jūsu mīļākie smaržu. Tomēr, pareizi izmantojot to, lai sievietei mierīga Ruoyouruowu smaržas parādīt eleganci.

Garša ir "punkts", smaržas ir "līnija", Eau de Toilette ir izmantot "seju". Mazāka koncentrācija, plašāka darbības joma izsmērējot.

Iekšpusē elkonim un ceļgaliem pusi, lai aromāts graciozs, izturīgas, divi galvenie punkti! Noslaukot ar pulsa par veselo saprātu, un berzēt iekšpusē jūsu elkoņa vai ceļgala pusē labākas: šis ādas temperatūra, regulārie pasākumi, būtu efektīvāka izplatīšana aromātu. Kā iekšpusē venozās daļu no rokas, un bieži iespēju, ievērošana saskarsmē ar lietām pats, un drīz pazuda, protams, nav tik laba kā slaukot ar pulsa vietas, un ārpasauli, lai aizsargātu iekšpusē elkoņa un ceļa pusē, tur ir ne vairāk kā Šīs divas labākas detaļas.

Auss un uz kakla aromātu Ruoyouruowu atpakaļ piepildīja gaisu, zināt, kā kontrolēt deva ir visefektīvākā Raiders likums.

Bet procesa aromāts ir no apakšas uz augšu. Vēlos ilgst tas būtu grūti. Viduklis ir spēks dalījuma līnijas smaržas. Viduklis ir izplatīšana miglaina daļas elegantu aromātu. Tomēr arī jāņem vērā, izdarīt robežšķirtnē aromātu. Piemēram, milti vai apmeklējiet ciemos un smaržu ir vairāk zem nekā parasti pulētas, tas ir veselais saprāts. Ja jūs noslaucīt ap kaklu, ausīm, siltā gaisa augšupejošu drift, aromāts sekos pludiņu, lai nav asa smaržu mīksti, vajadzētu berzēt nedaudz zemāks nekā jostasvietas.

Ļaudis vai noslēgtās telpās, berzēt šūpošanas daļas, piemēram, pēdu, elkoņu, iekšpusē svārki ...

Lai gan ļoti maz cilvēki valkā smaržas īpaši zeķes par, bet likts pirms pirmās iesmidzināšanas ar sprauslu smidzinātāju, ir pārsteidzoši vāju aromāts var būt ilgstoša. Tas ir grūtāk nekā aromātu rīvēšanās āda pazūd.

Vīrieši mīl smarža aromāts no matiem, atkal rokai! Apmēram 80% no vīriešu gadījumā minētā.

Nenovietojiet saules gaismā nostāda par smaržām un alkohola iedarbības atstās plankumi uz ādas, ja jūs patiešām vēlaties baudīt aromāts, fakultatīvs bezalkoholiskos aromāts dušas želeja vannas saulē. Ja konkrētam aromāts paradumiem, jums būs negribot pārklāta nekā jebkad agrāk. Optimālais koncentrācija ir rokas stiepiena attālumā, citi var saost brīnišķīgu smaržu. Nevar noteikt, ja tie ir nokrāsoti pārāk daudz, prasīt draugam, lai palīdzētu.

Parasti labāks par smaržu kvalitāti var uzglabāt 3-5 gadus. No saules gaismas iedarbības vēsā, sausā vietā. Var turēt ledusskapī, bet tikai gaisma smaržas. Aromāts nav pārāk auksts vai pārkaršanas ietekmēs garšu. Ja par maz smaržu, krāsu, duļķainība, pārpalikums var pievienot etanola atšķaidīšanas.


clarins
shu uemura
kiehls
jill stuart
decorte




Smaržas, lai parādītu savu entuziasmu un jautri



Smaržas, lai parādītu savu entuziasmu un jautri

Daži cilvēki saka, "smaržu sieviete", bez smaržas un sievieti, kā zieds bez smaržas, ziedu plastmasas ziedi. Nav redzamas cietas smaržvielas un sievietēm ir tik ciešas attiecības.

Dažādi līmeņi, atšķirīgi temperamenti, dažādi mīlošie cilvēki, pateicoties savam dažāda rakstura, jo labu konkrēta garšas aromātu. Tādējādi, sievietes, izvēloties smaržas pievienot savu šarmu, ir arī, lai parādītu jūsu kaislību un jautri.

Izejošo sieviete:

Entuziasms labu kustība, jārīkojas ātri, svara efektivitāti, un vairāk iemīlējies smaržas, kas satur citrusaugļu aromāts Avon Yi sapnis doties pērles smaržas un zaļā veikt pērles smaržas, gaismas citrusu aromāts padara jūs atceraties, ka dzīvā jaunību.

Intraverta sieviete:

Klusums no dažiem vārdiem, veikšanu sevis izpausme personības un liberalizāciju. Priekšroku noslēpumains, cēlu austrumu smaržu, Avon chi to unadorned Koreja flavors, Blue Diamond Girl veikt pērles smaržas, ziediem un muskusa kodolsintēzi, tāpēc daži vārdi vēl parādīt kautrīgam šarmu.

Sentimentāls sieviete:

Sirsnīga, līdzjūtīgs to termiskās sadalīšanās, īstenojot jauninājumu, ir modes mīļš. Mīlestība smarža ziediem un augļiem, un sekot modes tendencei, Avon jaunākais Men Ķelne, lai jūsu Splendour elegants pieskārienu nodot svaigu un nepārtraukti mainās sapņojums.

Ietiepīgs sieviete:

Mīļākā veikšanu dzīves kvalitātes jautrības, elegants, smalks un perfekts mākslas valstība rafinēts aromāts, Avon Blue Dream mini Ķelne, sandalkoka vīraka satur kluss, tik stipra griba Yu ievērojamu elegantu stilu.


    senka
    olay
    biore
    sofina
    fino za







    Kā padarīt smaržu pēdējo visu dienu?



    Kā padarīt smaržu pēdējo visu dienu?

    Smaržas ir sava veida paši vai ar pieklājības citiem prakse, lai visur izstaro tīru, burvīgs aromāts.

    Bet bieži valkā smaržas ir satraukumu, ka smaržas ir ļoti viegli ar iztvaikojot sviedri un gaisa pakāpeniski zaudējumu! Tagad maz tip visiem,

    Pirms nākamās smaržas vērts mēģināt, tas ļaus jums (un cilvēki ap jums) var baudīt svaigu un ilgstošu aromātisku garšu.

    Neizmanto, lai novērstu smaku ziepes nomazgāties vai mazgāt rokas, jo tās mērķis ir - lai likvidētu visas garšas.

    Vai jūs izmantojat, lai noslaucīt vairāk nekā dārgas smaržas, garšas būs pārrakstīta, tādēļ, ja jūs vēlaties paliekošu aromātu, vislabāk ir izmantot vannas ziepes un smaržas, kas zīmolu.

    2 ādas mitrināšana bieži ļauj aromāts izturīgāku. Valkāt smaržas vislabāk ir izmantot ne smaržas losjons noslaucīt ķermeni, vai jūs vēlaties, lai berzēt smaržas uz šajā emulsijas, jo mīkstās mitrā āda var smaržas cieši slēgts, lai novērstu to no ātri iztvaikot.

    (3), vai mēģināt smaržas berzēt par zemāku ķermeņa. Jo siltums vienmēr pieaug, garša ir tas pats iemesls karte, berzēt smaržas īpaši svārki, ceļgalu potīšu atpakaļ, nevis uz kakla vai pleca, jūs varat ļaut aromāts, kas ilgst visu dienu.



    elizabeth arden
    crabtree evelyn
    L occitane
    dhc
    my beauty




    Aromāts Aroma noslēpums triks



    Aromāts Aroma noslēpums triks

    Smaržas ir sava veida paši vai ar pieklājības citiem prakse, lai visur izstaro tīru, burvīgs aromāts.

    Bet bieži valkā smaržas ir satraukumu, ka smaržas ir ļoti viegli ar iztvaikojot sviedri un gaisa pakāpeniski zaudējumu! Tagad maz tip visiem,

    Pirms nākamās smaržas vērts mēģināt, tas ļaus jums (un cilvēki ap jums) var baudīt svaigu un ilgstošu aromātisku garšu.

    Viens, ne izmantot, lai novērstu smaku ziepes nomazgāties vai mazgāt rokas, jo tās mērķis ir - novērst visas garšas.

    Vai jūs izmantojat, lai noslaucīt vairāk nekā dārgas smaržas, garšas būs pārrakstīta, tādēļ, ja jūs vēlaties paliekošu aromātu, vislabāk ir izmantot vannas ziepes un smaržas, kas zīmolu.

    2, āda bieži mitruma, lai aromāts vēl izturīga. Valkāt smaržas vislabāk ir izmantot ne smaržas losjons noslaucīt ķermeni, vai jūs vēlaties, lai berzēt smaržas uz šajā emulsijas, jo mīkstās mitrā āda var smaržas cieši slēgts, lai novērstu to no ātri iztvaikot.

    3, vai mēģināt smaržas berzēt mazāku ķermeņa. Jo siltums vienmēr pieaug, garša ir tas pats iemesls karte, berzēt smaržas īpaši svārki, ceļgalu potīšu atpakaļ, nevis uz kakla vai pleca, jūs varat ļaut aromāts, kas ilgst visu dienu.



    la prairie
    dior
    guerlain
    evian
    avene




    Smaržas peldošs kopā ar garastāvokļa



    Smaržas peldošs kopā ar garastāvokļa

    Kā botānika pētījumi ir parādījuši, ka iekārta laidīs klajā atšķirīgu vidi, dažādas garšas. Viņiem ir pašiem savas reģionālās advokāti, gan blakus esošo zemes, augu, garša būs atšķirīga. Patiesībā, cieši saistīta ar ķermeni atmosfēru un noskaņu katram no mums, pat ja jūs izmantojat pašu smaržas būs redzami dažādu aspektu dēļ par dažādu noskaņojumu, 350,000 veidu smaržu pasaulē, 3500 veidu garšaugi augi, tikai 200 veidu smaržu beidzot izšķīdina spirtā un destilēta ūdens, lai kļūtu smaržas.

    Perfumer Rudolf - Let parks Seula teica: "ar pieskārienu augļu un svaigu garšu, kas garšu ziediem un koksnes orientācija pēc garšas būs ļoti vēsas temperatūras mobilizēt entuziasmu ķermeņa, sasilšana organismā kopā ar smaržām , jūs atradīsiet, ka jūsu noskaņojums kļūst labāk un labāk negribot! "

    Lielākā līdzi garastāvokli un mazinātu spiedienu uz ​​smaržām jāietver šādi starp šiem komponentiem:

    Aromātiska zaļā augs rozmarīns, priežu skujas, Holly klase vislabāk.

    2 citronu ir augļi Hong klases vīnogas, citrusaugļi, citrona, laima ir labākais.

    Ūdens Hong klase, jūraszāles, jūras aromātisku vislabāk.

    4 tēja un garšvielas, zaļā tēja, kanēlis vislabāk.

    5 aromātisku piparmētru, spāņu piparmētra, piparmētru, eikalipta vislabāk.

    Champs Elysees, piepildīts ar smaržvielu izkliedētas mēs arī redzam smaids peldēšanas Parīzes meiteni?


    estee lauder
    lancome
    clinique
    kose
    shiseido




    Kā Irradiative sievietes gaumi



    Kā Irradiative sievietes gaumi

    Smaržas var aptuveni iedalīt šādās četrās kategorijās: mikro-smaržu smaržu, gaismu aromāts smaržas, Fen smaržas un smaržvielas, starp proporciju garšvielu atšķirība. Mēs zinām, ka smaržas iegūst no destilētā ūdenī, spirtā, ko aromatizē. Tādējādi, proporcionāli garšvielas, to lietošana ir diezgan atšķirīgi.
    mikro-garša

    Tikai apmēram 5% no garšvielu pievieno mikro smaržu smaržu.
    Smarža īslaicīgs, apmēram stundu. Instrumenti un atsvaidzinošs efekts.

    gaismas aromāts

    Gaisma smarža smarža no garšvielām veidoja aptuveni 10%, jūs varat baudīt smaku vairāk nekā par 2 stundām, vairāk alkohola un destilēts ūdens, sajūta svaigs pēc lietošanas. Jo garša ir vieglāks dienas laikā pēc iespējas birojā. Šī smarža ir vairāk nekā izgatavoti no aerosols, viegli izmantot. Parasti par rokassomu no rīta pirms došanās ārā vienreiz, un tad spray reizi 3 stundās, izņemot ārā. Jūs varat spray iekšpusē potīti un ceļgalu.

    dumbrājs

    Fen smaržas smarža starp gaismas smaržu smaržu un smaržu, bet izmantojot tos, lai saglabātu nepatikšanas par smaržām, un tas ilgst ilgāk nekā gaismas smaržu smaržu. Iziet četras vai piecas stundas bez grima, smaržas aptuvena smaržas, var pilnībā novērtēt naudas kvalitāti. Fen smaržas var izmantot arī potītes, ceļa, mediālas, vai kaklā, aukla.Nedaudz smidzināt daži pilieni radīs brīnišķīgu rezultātu.

    smaržas

    Smaržas satur augstāko daļu garšvielām, un izmantojiet interesantu aromātu garšvielu bagāto dziļi pēkšņi.Smaržas ir labākā oficiālai sociālo gadījumu. Garšvielu koncentrācija līdz aptuveni 25%, smarža ilgu laiku, ja lieto vakarā iet uz mājām bez aplauzums.


    biore
    za
    kissme
    essence
    jill stuart
    olay