Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

trešdiena, 2009. gada 15. aprīlis

Veidi un pielietojums losjona?



品牌
植村秀Shu Uemura
品名
花舞晶伶系列-舞蝶黑色肩背包
存貨

規格/說明
190 $ 1500 產品說明: 名設計師設計款,經典限量質感猶如優雅晚禮服一定要擁有的時尚包款植村秀Shu Uemura力邀國內知名設計師竇騰璜,設計的限量精品包款精緻的抓皺荷葉邊造型,猶如時尚雅緻的優雅禮服 附黑色防塵袋容量大,可放入A4尺寸外部有一側邊夾層內部為磁鐵扣,有一拉鍊袋、一個手機袋及一內袋內裡布為少有的高貴紅色提把高度約為:15cm可肩背也可手提商品規格:長約 33cm x 寬約 12cm x 高約 33cm(不含提把長)
銷售類型
Wholesale




Veidi un pielietojums losjona?

Dažāda veida make-up ūdeni, dažādiem mērķiem, izvēle būtu jāapsver īpašības ādas losjonu. Var iedalīt atkarībā lomu make-up ūdens tīrīšanas losjonu, mīkstās losjonu, losjons konverģence Narkotiku losjonu četru veidu.

Tīrīšanas losjons noņēmēju vai masāžu, āda ir vairāk atjaunojāt. Soft make-up ūdeni, lai āda maiga, mīksta un spīdīga, jūs varat pievienot mitruma uz ādas šūnām, padara ādu mitru un uzlabot ādas elastību; mīksts make-up ūdens var arī pielāgot pH ādas virsmu, lai skābi bāzes līdzsvaru ādas virsmas.Aplauzums ūdens konverģence atdzesē ādu, stingrāku poras, savelk ādu, kavē pārmērīgu sekrēciju eļļas un tauku, bet tur Dingzhuang lomu, lai make-up ilgstošu viegli nokrist. Pēc aukstās uzglabāšanas ar labākiem rezultātiem. Zāļu losjons satur terapijas losjonu, kas būtu piemērojams ādas pinnes medikamentu grima ūdeni vēlreiz tīrīt seju, plēves poras, kontroles eļļas sekrēciju, baktēriju infekcijas novēršanu, un tādējādi ir nozīme izmainot ādas. Zāļu losjons jutīgai ādai, kas raksturo bezalkoholisko kairinošu vielu, tīra formula, parasti bezkrāsains, bez garšas, smaržas, var uzlabot pretestību ādu pret ārējiem stimuliem, novērš alerģijas ražot.

Make-up ūdens lietošana būtu pareizi, tur ir daudz cilvēku būs make-up ūdeni leju ar plaukstu, un tad noslaucīt seju, šī pieeja ir nepareiza. Make-up ūdens temperatūra ir zema, lai padarītu ādu saraušanos, rokas paceļ, temperatūru, losjonu manā rokā lielu, bet deguna un ap acīm un citas daļas iztrūkt viegli. Tāpēc, pareizais veids: kokvilna brūce labajā vidējo pirkstu un rādītājpirkstu un zeltnesis presēta, paceļ make-up ūdeni gar muskuli, lai pat visu seju un kaklu, piere, acis, deguns,no vaiga rīkojums, perioral Pata seja "T" tipa laukums, vajadzētu būt vairāk šāvienu.Aplauzums ūdens daudzums ir pietiekams, jo īpaši sausos daļām jābūt nošauti daudz losjonu.


estee lauder
lancome
clinique
kose
shiseido





1 komentārs:

brandperfumes teica...

Kā aizsargāt (toe)?


  Nagi un toenails ir ļoti smagi, spēcīgu, nepatīk matiem, pavilka nost, bet vietās, kur tie padara tos ļoti jutīgas pret kaitējumu, bieži vien cieš no sekām dažādu vielu un deformācijas, krāsas maiņa, aptraipīta. Labas naglu būtu trīs normālas, kas formu, krāsu (ieskaitot spīdumu), parastā faktūru, trīs ir obligāta. Tāpēc aizsardzība ir ikdienas dzīvē (toe), ir kļuvusi īpaši svarīga.


  Aizsargā nagus būtu jāpievērš īpaša uzmanība, nagus tur ir 3, ja tie ir visneaizsargātākie pret kaitējumu, kas nagus bezmaksas starpība (augšā), reizes (nagi plaisas un klintis abās pusēs) un nagu manikīra (half moon loka ēna aiz neliela daļa ragveida ādas). 3 ļoti rūpīgi aizsargā.


  Nagus regulāri apgriezt, bet nav sagriezti tā pārāk īss, aptuveni pa nagu priekšā sarkans balts robežas var būt daļa no bīdes. Samazināt to pārāk īss, viegli veikt nagu gultas pakļauti pārāk daudz bojājumu, nedz ar gari nagi, lai novērstu netaisnību zem nagiem, un viegli pārtraukuma. Kad izgriezums toenails, abās pusēs īpaši iekšpusē nav sagriezti tā pārāk dziļi izgrieztu dziļāk, manikīra vairāk uz dziļu, izraisīt ieaugušu, sāpes, direktors un uzņēmīgi pret iekaisumu un infekcijas. Hangnail (pazīstams kā ērkšķains) nevar būt shenglayingche, bet ar nelielu šķēres, rūpīgi apgrieziet. Izņemšanas koduma, košļājamās vai slīpēšanas viens slikts ieradums.


  Nagla tīrītājs nav arī nenozīmīga, mazgā mazgā gan jūsu nagus. Ir labākais veids, kā apkopot veidoti, SOAP, atkārtoti rīvēšanai plaukstā, pirkstiem un tad izskalo. Savienojumiem ar zobu bakstāmais vai atbilstība sticks katru dienu no netīrumiem. Bet nav pārāk dziļi ievietota, tā, lai nesabojātu naglu gultas. Nemēģiniet izvilkt kāju, Onychomycosis galvenokārt rakt ārā no mutes infekcija.


  Lai atļautu naglu, lai uzturētu normālu krāsu, papildus nostiprinot mācības, lai nodrošinātu labu veselību un pozitīvu attieksmi pret sistēmiskas slimības, bet arī cenšas izvairīties no kontakta vai zāles, kas var veikt nagu krāsas materiāliem, tostarp bez narkotikām. Piemēram, sarkana, eozīnu, mercurochrome, trinitrotoluols nagi var nokrāsoti sarkanā; oglekļa oksīds (gāze), saindēšanās, naglas ķirsis sarkanais; p, cryosurgery var izraisīt asiņošana saskaņā ar nagu ir tumši sarkans, fluoresceīna, sudraba nitrāta, tetraciklīna un akmeņogļu darvas klases var krāsoti dzeltens (var izraisīt arī melnā), vara sulfāts, metilēna zilo tikt krāsoti, zilas, un tā tālāk.