Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

trešdiena, 2009. gada 15. aprīlis

Aizbildnība kosmētikas?



品牌
SHU UEMURA 植村秀
品名
化妝箱造型鑰匙圈_生活精品
存貨

規格/說明
390 $ 600                                  長3*寬1.5*高2cm            ◆ 金屬質感 ◆ 植村秀化妝箱造型 ◆ 送禮自用皆宜
銷售類型
Wholesale



Aizbildnība kosmētikas?

Kosmētika no pirkuma palaist no aizbildnības procesa un izmantošanu, un kosmētikas uzraudzību, kosmētikas garantiju. Kosmētika, lai saglabātu labi, tas ir ātri bojājas, tādēļ, apgūt pareizu glabāšanu. Aizbildnība kosmētikas vajadzētu pievērst uzmanību piesārņojuma novēršanu, saule, siltums, sals, mitrums, un saprātīgu displejs.

Pēc atdalīšanas par piesārņojuma novēršanu iepakojuma kosmētikas atklātajā daļā iesaiņots nelielā aparāta, otra daļa no atkārtotas nosegts. Izmantot kosmētiskos līdzekļus, dezinfekcijas un make-up stick, pastiprinājuši pēc lietošanas, lai novērstu baktēriju augšanas gaitā kosmētikas oksidēšanas vai palielina baktēriju saturu.

Spēcīgā saules ultravioleto izplatība, viegli tauki un garšvielu ražot oksidāciju un pigmenta iznīcināšanu, kosmētika jāuzglabā.

Karstumizturīgu uzglabāšanas vieta kosmētikas, temperatūrai jābūt zem 35 ℃. Emulsija temperatūra ir pārāk augsta padarīs kosmētiku postījumus, ko radījusi tauku ūdens atdalīšanas Fengao klases kosmētiku saraušanās, kosmētikas pasliktināšanās mazspēja.

Zema sasalšanas temperatūra ūdens ledus padarīt kosmētika, emulsija iznīcināšanu, kas kūst tekstūru izkaisīti biezāka, zaudē efektivitāti kosmētikas, ādas kairinājumu.

Mitruma un mitrs vide ir auglīga augsne mikroorganismu, pārāk mitrs vidi baktērijām, lai paātrinātu selekcijas rašanos pasliktināšanās saturošu kosmētikas līdzekļu olbaltumvielu, lipīdu. Arī daži kosmētika iepakojuma pudele vai vāks ir izgatavots no dzelzs, viegli mitrs, rūsas, korozijas pudele krēms, lai pasliktināšanās. Kosmētika jānovieto vēdināmā un sausā vietā, lai ietaupītu.

Pamatots kosmētika jāliek uz vietas tīru, viegli, ja netiek lietota vāku stingrākai vai kabatas slāni, lai novērstu putekļu vai citu netīrumu piesārņojumu novēršanai aromāts zaudējumus. Nesaspiediet, saspiest vai nospiediet iepakojumu kosmētikas, novieto jābūt saprātīgiem, lai izvairītos ekstrūzijas un iepakojuma bojājumus, kosmētika oksidāciju vai piesārņošanu.

Pievērst uzmanību derīguma termiņu, kosmētika, parasti uz gadu, vairāk nekā divus gadus, nedrīkst būt ilgtermiņa uzglabāšanu, lai novērstu nepilnības. Periods drošību un uzglabāšanu dažādu kosmētikas nav tas pats: skropstu tuša atvērt trīs līdz sešus mēnešus, vai attiecībā uz mest prom, kad sāka sabiezēt vai barojot. Var uzglabāt istabas temperatūrā. Acu ēnas, krēms acu ēnas periods 1-2 mēneši, vai attiecībā uz mest prom, kad sāka sabiezēt vai barojot. Var uzglabāt istabas temperatūrā. Plakstiņš, šķidrums acu zīmulis var uzglabāt 3 līdz 6 mēnešiem, galvenais zīmulis var uzglabāt ilgāk nekā 10 gadus. Istabas temperatūrā var. Pamats, ko izmanto 1 līdz 2 gadiem pēc sacietēšanas krāsas un smakas, norādot, ka tauki sastāvs bojāšanās, nevis tad, un uzglabā istabas temperatūrā vai ledusskapī var, lai izvairītos no saules gaismas. Emulsija var lietot 2 līdz 3 gadiem, ja smarža pasliktināšanās, var uzglabāt istabas temperatūrā vai ledusskapī. Smaržas, var uzglabāt apmēram vienu gadu, vai ja smarža izgaist, izdota skābs, mums nevajadzētu izmantot. Uzglabāt istabas temperatūrā var. Lūpukrāsa, kas izgatavoti no vaska, un tādējādi to var izmantot vairākus gadus, tas ir vislabāk uzglabāt ledusskapī vai izvairīties no saules un augstas temperatūras pie. Lūpu krāsa absorbē mitrumu no gaisa, ir jābūt uzmanīgiem dažreiz miltrasa.

shu uemura
sisley
clarins
ysl
decorte

1 komentārs:

brandperfumes teica...

Vai jūs mazgāt matus labi?


  Šampūns metodes, izvēloties tiesības tieši ietekmēt veselību matu, tāpēc mums ir attīstīt labi šampūns paradumiem.


  Lielākā daļa no atlases gadījumā šampūns šampūns satur ķīmiskas vielas, jābūt rūpīgi izraugoties. Šampūns saskaņā ar formas atšķirības var iedalīt: piena šķidrumu, pastas, pulvera un bloku. Sintēze- un ZIEPJU veidu attiecībā uz izejvielu krājumiem. Sintēze veids, viegli izmantot, burbuļi, attīrīšanu un spēcīga, mīksta, asa maza, viegli tīrāms, brīvu no šampūns ietekmes, ko rada temperatūras un ūdens kvalitāti. Ir lanolīns veicināt matu mīkstu virsmaktīvās vielas, anti-hardener un blaugznas aģents, kombināciju kalcija un magnija jonu ūdenī, uzlabot elastību matiem un spīdums, mati brīvi un viegli izķemmēt. ZIEPES-taukskābju saturs ir augsts, ir nedaudz sārmains, burbuļi, attīrīšanu un spēcīga, piemērots Eļļainā matus. Principā izmantošana ir pēc būtības piemērotas ādai un matiem, vāja bāze ir vēlamo. Pretējā gadījumā šampūns matu zaudē savu krāšņumu un elastību un kļūst skumst pēc vertikālās sabrukumu, arī var izraisīt dzeltenu vai sarkanu matu. Vairāk neapstrādātu sausa āda padara skalpa, blaugznas, palielinājās. Vēlams nelietot parastās ziepes un šampūns, jo ir slānis pārsla ragveida organizācija, matu virsmu ja jūs noslaukiet galvu ziepes tieši, ZIEPJU ātrai ievietošanai pārsla ragu plaisu, nav viegli būt tīrīšana un galvas ādas un matu bojājumiem. Nevar izmantot ziepes, šampūns, jo ziepes satur sārmu smagāki, ja patur uz skalas nozvejotas, stratum corneum sakarā ar sārmu metālu koroziju un izplatīšanos, galvu skaidas palielināt, mati ir vieglāk apdraudēti.


  Pirms šampūns matu matu ar matu suka un netīrumiem, birste matu virsmu un matus no hierarhijas un suka matus sausa, saknes un skalpa, tad suka malā ap kāju, tāpēc var samazināt šampūns matu izkrišana. Pirms sākat lietot šampūns, matu sasūcies ar 40 ° c siltā ūdenī, tad ieliet šampūns berzēt dzirkstošais palm sirdīm un pēc tam uz matiem. Kad šampūns, rokas, ar pirkstiem rib berzēt berzēt saknes un skalpa, Veļas asti gaismas maigi ar pirkstiem nozvejotas kamolu, pēc tam, kad esat pabeidzis visas režģis ar siltu ūdeni vienā līmenī. Pieejams maz šampūnu mazgāt to vēlreiz, ja nepieciešams. Lietot, kad šampūns lēnām siltu ūdeni, mazgāšanas, ja netīrumi ūdens temperatūra ir pārāk zema nav viegli mazgāt.


  Matus mazgāt matus ar ūdeni, to joprojām var būt ļoti nelielu daudzumu šampūns, noturēts sausā vai saknes. Lai aizsargātu matus no sārmu erozija, izmantot matu balzāms, lai varētu efektīvāk klīringa sārmu, padarīt mati mīksti un spīdīgi paliekas.


  Regulāri saglabāt matu veselību, skaista, nevis ņemot vērā dienas aprūpes, pats svarīgākais, nekā regulāri šampūns šampūns. It īpaši vasarā, pilns ar sviedru izdalīšanos, bet arī regulāri šampūns. Jo netīrumi un blaugznas, pārmērīga uzkrāšanās var nosprostot poras, kas ietekmē sekrēciju sebum, kavēt uzturvielu absorbciju mati, matu kļūst sauss un matu izkrišana. Tajā pašā laikā, ja mati ir pārāk netīrs vai kļūs lecekts baktēriju, tas ir viegli radīt Kašķis skalpa pat čūlas. Vispār, ir neitrāla ādas, matu reizi nedēļā ziemā, vasarā šampūns četras vai piecu dienu laikā; taukainai ādai, samazināts atbilstoši dienu vai divas reizes; sausu ādu, tad attiecībā uz neitrālu ādas pagarinājuma dienu vai divas.