Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

otrdiena, 2009. gada 30. jūnijs

Kā saglabāt make-up efektu?



品名
泰迪熊2入茶杯_生活精品
存貨

規格/說明
99$300                                   產品說明:                                 由於泰迪熊是來自外來文化,台灣泰迪熊創作風氣是在中華民國台灣泰迪熊協會於2003年成立後才開始~中華民國台灣泰迪熊協會發展專業手工縫製泰迪熊教學課程、培育手工製泰迪熊藝術家創作環境,讓每一隻創意製作的泰迪熊,帶給台灣一點美好的新希望~ ※可愛又實用哦  
銷售類型
Wholesale



Kā saglabāt make-up efektu?

Labas grims ir ļoti viegli sabojāt ar ārējo vidi, un tāpēc ir gatava, lai grims ir ļoti nepieciešams, lai saglabātu integritāti aplauzums. Grims jāpievērš uzmanība šādiem aspektiem: spēlētāji sagatavo ar ieplūdes virsmas cepampapīru savlaicīgi, lai atvieglotu strauju virszemes eļļas izvešanu izdala, ja ne ar zīmuli, var izmantot mitrās uzkopšanas sub-tuvās acu ēnu pulvera aizvietot; izsmidzināšanas no minerālūdens virsmas, un pēc tam audi, nepieredzējis, var aizstāt toneru; make-up vēl nav pieejama mitrinošs krēms krāsu sausā vietā, naftas sekrēciju, īpaši daudz ir gleznot tonizējoša produktus; krāsas lūpu laika taupīšanas efektu var būt uzlikt kādu lūpu balzams ar dabīgo krāsu, tad tādā pašā krāsā lūpu kontūrzīmulis uzskicēt lūpu, un beidzot ielieciet uz kostīmu drēbes no lūpu krāsa; pulvera slānis ir acs make-up pirms pirmā plandīšanās tagad, acu grims Fenxie samazinājās tagad ar slaucīšanas bērnu nes prom, jo viņi nebūs netīras sejas un viss make-up.

    essence
    jill stuart
    olay
    elizabeth arden
    mac

    1 komentārs:

    brandperfumes teica...

    Kā brush zobus, mazgājot zobus?


      Katru dienu mēs esam vismaz divu zobu suku, suku zobus, bet ne visi cilvēki ir pareizi. Daudzi cilvēki izmanto, lai, izmantojot "šķērsot ar suku" tīriet zobus, šis likums ne tikai nespēj sasniegt mērķi tīri muti, iztramdīs zobu, zobu par netīrumi, un viegli padarīt suku kasīšana smaganas, rada atrofija, gingivīts un periodonta, arī var izraisīt dzemdes kakla ķīļveidīgās defekts. Tātad suku zobus ar ērču krūmu metodi vislabāk.


      Brushing Jūsu zobi principiem sadalīt berzi, pirmkārt, lai pilnā mutē zobus ar augšējo un apakšējo, un apkārt, vairākas Kopienā (katrā jomā par tostarp 2 ~ 3 zobu); savukārt berzi, saskaņā ar misas secību, kā pirmo Shang Hou Xia, vispirms atstāja Hou labi, pirmo reizi ārpus Hou cietzemes berzi, tā kā nav izlaista; trīs virsmas berzi, lūpu jutīgajām virsmas un žokļa mēles virsmas un occlusal virsmas (zobu košļājamās pusē pārtikas) ir berzi uz; atkārtojiet, krūmājiem, katram Kopienas prasības atkārtot berzi 3 ~ 4 reizes.


      Suku zobus metodi lūpu jutīgajām virsmas un Hou zobi žokļa pusē suku metodi, vispirms tiks ir suka matus pusē novietota vēlas skrubis zobi lūpu jutīgajām un žokļa pusē Shang, suka matus un zobu garenisko asi paralēli, suka matus tip uz smaganu uz smaganu un zobu virsmu, tad apgrieztā zobu suka par 45 ° pa zobiem starp locītavu occlusal virsmas virzienā (Shang zobi Shang un Xia, Xia zobi, Xia un Shang), ar ērču krūmu rīcības suka piesārņojuma īpašumam; Cjaņs zobi mēles virsmas ota metode, zobi kā puse tipu vai visā, kas joprojām var izmantot iepriekš rīcības berzi. Kā asa vai šaurās, zobu suka tip mēles virsmas kontaktu pārcelts no smaganu starpības ar normu loku; occlusal virsmas ar suku, zobu suka vilnas piespieda occlusal virspusē, vilkt uz priekšu un atpakaļ.


      Tīriet zobus numuru atbalstīja "agrāk vai vēlāk savus zobus,." gargling pēc ēšanas Šādos apstākļos var būt ieteicams tīriet zobus pēc katras ēdienreizes. Tīriet zobus pirms gulētiešanas ir ļoti ievērojams, no samazināta siekalu sekrēciju pēc miega, mutisku pašattīrīšanās spējas, vairojas veicina baktēriju izplatīšanos; no otras puses, glabājot mutes tīras un efektīvas suku zobus pirms došanās gulēt visilgāk.


      Iztīrīti zobi, nolika uz zobu plāksne un matemātiku, un traipiem, ļoti skaista, nosliece uz zobu slimību, bet katru dienu suku zobus izķemmēti, kas ir zobārsts iekārtu mazgāšanai to noņemt, pazīstams kā mazgāšana un tīrīt zobus. Mūsdienu tīrīšana zobi, izņemot ārā, arī izmanto Ultraskaņas zobu mašīnu, iekārtu darbības laiks ir īss, augstu darba efektivitāti. Tīra zobus tikai nelielos daudzumos asiņošanas vai nedaudz neērti.