Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

sestdiena, 2008. gada 25. oktobris

Pusmūža vīrieši to, kā ādu?



Pusmūža vīrieši to, kā ādu?

Vīrietis āda parasti ir raupja virsma saķeres bieži netīrumi clogging poras, kā rezultātā matu folikulu un tauku dziedzeru slimībām; jo cilvēki pusmūžā, sakarā ar samazināšanos fizioloģisko funkciju, kas ir tendētas uz grumbu, vaļīgumu, tūska un citas parādības. Tādēļ, vīriešu ādas kopšanas zinātne ir ļoti svarīgi.

Ievērojiet, ka sejas vīrieši būtu jāpievērš īpaša uzmanība mazgāt, ja āda ir sausa, ar aukstu ūdeni un siltā ūdens mainīga sejas, stimulēs vietējo ādas asinsriti, un uzlabot elastību sejas ādu. Taukaina āda laba ideja, lai mazgā seju ar dvieli un karsē 3 līdz 5 minūtēm, tad nomazgā ziepes, mazgāto masāžu, bet, no ādas lokālās asinsrites veicināšanai, uzlabot to uzturvērtības statusu, labvēlīgi sebum izplūdes, lai seja gluda. gluda, grumbu samazināšana un relaksācijas parādības. Vīri normālas ādas, aukstā, karstā ūdens mazgāšanas var būt.

Sabalansēts uzturs ir pusmūža vīrieši ir enerģija visražīgākos, tie bieži vien karavīri uzturs sadaļā, jo īpaši, bija ēst salda, Sim, pikantās, skābes un citas kairinošas pārtikā, vai smēķēšana, alkohola un citu slikti ieradumi, un nemīl ēst augļus un dārzeņus, ķermenis ietekmēs veselību skābju-bāzu līdzsvara. Tāpēc, lai būtu veselīga āda ir sabalansēts uzturs, ēst vairāk dārzeņus, augļus, pupas, piena un citu barojošu pārtiku, tabaku un alkoholu, adekvāta vitamīnu, olbaltumvielu un mikroelementu.

Nodrošinātu, ka miega vairāk nekā pusmūža lietām, un daži bieži sadedzināt pusnakts eļļu, miega trūkums, kā rezultātā ir novājējis, pelēka, melna acs dobuma, maisiņi zem acīm atklājās, dzemdēt vairāk grumbu. Pusmūža garantēt miega kvalitāti, saņemt pietiekami gulēt astoņas stundas dienā. Tomēr miega laiks nedrīkst būt pārāk garš.

Saglabāt optimismu, bieži skumja, uztraukties, aizkaitināmība tautas, var izraisīt bojājumus par ķermeņa fizioloģijas, lai saglabātu, ka optimisms padara ādu daudz fit.

Ievērot, lai noskūtu bārdu ir viegli pievienots putekļiem, baktērijām, bieži skūties var saglabāt ādu tīru un palīdzēt saglabāt savu jaunības izskatu. Pēc skūšanās āda kļūst raupja, un nevar redzēt nelielu brūci, tad ir nepieciešams izmantot medus uztura bagātinātāji vīriešiem pēc skūšanās, savas īpašas sastāvdaļas, kas nomierina sejas ādas poras dabiski sarukt.

Īpaša uzmanība pievērst uzmanību, lai aizsargātu ādu, it īpaši tiem, kas nodarbojas ar lauku vai karstajās vīriešiem, un strādāt, lai valkā labas cepuri, vēja aizsargu, aizsargbrilles un citu aizsardzības līdzekļus, lietderīgi īstenot kādu ādas aizsargājošu līdzekli, lai novērstu pārmērīgu ultravioleto starojumu un putekļu infekcija.

Pienācīgas uzturēšanas vīriešiem vajadzētu izmantot vīriešu ādas kopšanas līdzekļi izstrādāti vīriešu ādas tipiem. Vēja un saules padarīt sausu ādu, mazgāt seju, krāsotas daži vīrieši krēmu, nomierinošas medu palīdzēt nogludināt ādu.



elizabeth arden
crabtree evelyn
L occitane
dhc
my beauty





1 komentārs:

brandperfumes teica...

Lietot karstā ūdens vannas, pirts, zaudēt svaru, lūdzu?


  Karstā vannā, pēc ne tikai likvidē netīrumus, mazināt noguruma un arī bija efektīva, viegli svara samazināšanas metodes.


  Kad jūs veicat karstu vannu un ķermeņa temperatūra pieaugs pakāpeniski, kad pieauga līdz aptuveni 38 ° c, ķermenis sāka svīst. Svīšana, var tikt izslēgti no ķermeņa lielu daudzumu ūdens, tajā pašā laikā, patērē lielu daudzumu siltuma enerģiju. Normālos apstākļos, baseins vannas iegremdēšana nekā dušas patēriņš enerģijas ķermeņa svara samazināšanu iedarbība izteiktāka. Tāpēc vannas uzsūkšanās aptaukošanās, vēlams baseins vanna.


  Aptaukošanās, ja izmantojot pirti iegremdēšana būs daudz efektīvāk. Neērtības, bet ja nosacījumiem var izmantot arī pēc metodes: vairāk nekā 38 ℃ ~ 40 ℃ karstā vannā 5-10 minūtes, iegremdējot, karstā vannā; 3-12 minūtes un pēc tam aukstu dušu, ādas temperatūra pa 8 ¡æ ~ 16 ¡æ; pārējās 15 minūtes temperatūra pirts ir atjaunota sākotnējā temperatūra līmeņa, pēc tam atkārtojiet 2 ~ 3 reizes. Šī metode ignorēšanas pirtī, saņēma arī labus rezultātus.


  Siltuma vannas, pirts, zaudēt svaru, lai apgūtu tiesības veidā, kas nav laikā 1 stundu pēc ēšanas un griboties. Labākais 2-3 pēc pusdienas stundu. Pēc tam patērē vairāk enerģijas, ļaujot izvairīties no hipoglikēmija sabruka. Bet cieš no epilepsijas vielmaiņu, sirds funkciju atteice un hronisku sirds un plaušu slimības aptaukošanās un menstruācijas, grūtniecību sievietēm aptaukošanās, vēlams, lai šis likums zaudēt svaru.


  Siltuma vannas, pirts svara zudums vizualizāciju, fizisko stāvokli, 2 ~ 3 reizes nedēļā, parasti 1 nedēļu, lai samazinātu par 1 kilogramu svaru. Izmantot zaudēt svaru vai citu svara zudums, labākus rezultātus.