Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

svētdiena, 2008. gada 2. novembris

Smaržas, lai parādītu savu entuziasmu un jautri



Smaržas, lai parādītu savu entuziasmu un jautri

Daži cilvēki saka, "smaržu sieviete", bez smaržas un sievieti, kā zieds bez smaržas, ziedu plastmasas ziedi. Nav redzamas cietas smaržvielas un sievietēm ir tik ciešas attiecības.

Dažādi līmeņi, atšķirīgi temperamenti, dažādi mīlošie cilvēki, pateicoties savam dažāda rakstura, jo labu konkrēta garšas aromātu. Tādējādi, sievietes, izvēloties smaržas pievienot savu šarmu, ir arī, lai parādītu jūsu kaislību un jautri.

Izejošo sieviete:

Entuziasms labu kustība, jārīkojas ātri, svara efektivitāti, un vairāk iemīlējies smaržas, kas satur citrusaugļu aromāts Avon Yi sapnis doties pērles smaržas un zaļā veikt pērles smaržas, gaismas citrusu aromāts padara jūs atceraties, ka dzīvā jaunību.

Intraverta sieviete:

Klusums no dažiem vārdiem, veikšanu sevis izpausme personības un liberalizāciju. Priekšroku noslēpumains, cēlu austrumu smaržu, Avon chi to unadorned Koreja flavors, Blue Diamond Girl veikt pērles smaržas, ziediem un muskusa kodolsintēzi, tāpēc daži vārdi vēl parādīt kautrīgam šarmu.

Sentimentāls sieviete:

Sirsnīga, līdzjūtīgs to termiskās sadalīšanās, īstenojot jauninājumu, ir modes mīļš. Mīlestība smarža ziediem un augļiem, un sekot modes tendencei, Avon jaunākais Men Ķelne, lai jūsu Splendour elegants pieskārienu nodot svaigu un nepārtraukti mainās sapņojums.

Ietiepīgs sieviete:

Mīļākā veikšanu dzīves kvalitātes jautrības, elegants, smalks un perfekts mākslas valstība rafinēts aromāts, Avon Blue Dream mini Ķelne, sandalkoka vīraka satur kluss, tik stipra griba Yu ievērojamu elegantu stilu.


    senka
    olay
    biore
    sofina
    fino za







    1 komentārs:

    brandperfumes teica...

    A vannas kādi apsvērumi?


      Peldēšanās uz cilvēka ķermeņa, kas ir noderīga, bet tas ir nav ieteicams peldēties šādos apstākļos:


      Pēc vakariņām, būtu lietderīgi peldvietu, it īpaši pēc ēšanas pusstundu. Tāpēc, ka asins plūsma ir vienmēr, lai kur tā ir vajadzīga visvairāk un koncentrēties. Pēc pusdienām ir gremošanas trakta laiku, smags uzdevums, liels skaits asins pieplūdums gremošanas trakta asinsvadus. Ja vannas, ādas paplašināšanas, lai būtu darbs, kuņģa-zarnu trakta asinīs pakalpojums būs daudz atpakaļ uz ādas. Nedrīkst ietekmēt gremošanu un absorbē. Sirds slimības, paaugstināts asinsspiediens pacientiem, vecākiem cilvēkiem vairāk nebūtu lietderīgi peldvietu uzreiz pēc ēšanas.


      Pārāk noguris vai izsalcis, un būtu viņi nepieņem vanna. Vajadzētu ņemt pārtraukumu, ēst skalota. Kad noguris, nabaga muskuļu tonuss, dušas nodot man, viegli kritieni; vannas slidena, kad atrodas vanna, piemēram, ūdens cilindrā būs aizrīties ar ūdeni vai pat slīkšana.


      Reibonis, smadzeņu tūska, apjucis, daudzi lieto alkoholu nav piemērots peldēšanai. Šajos gadījumos persona nav pietiekami apzināta, neatbild, vienaldzīgi pret vidi, rudenī krišanas, sadursmes, apdegumus vai slīkšana var notikt.


      Agrīnā slimības un garīgām slimībām nav lietderīgi iet dušā vien, kādam ir jābūt kopā.


      Menstruating sievietes ne mazgāt vannā, lai palīdzētu novērst infekcijas.


      Vannas istabas vidē, lai garantētu nepieciešamos ventilācijas. Ziemas siltums ir nepieciešams, bet ne tuvu durvīm un logiem, kas padara vannas istabas wuqitengteng, tas ir par sliktu veselību. Vannas istabā ir arī pietiekami daudz spilgtumu (apgaismojuma), ne vannu tumšā istabā. Publiskās pirts dušas Uzmanieties no ūdens, kas noved pie nestabilitātes, lai izvairītos no applaucēšanās.


      Katru reizi, kad vannas laika nav pārāk garš, 10-20 minūšu laikā pietiekami, būtu labāk nevar pārsniegt pusstundu. Peldēties, ja numurs ne vienmēr ar ziepēm, citādi ādas taukvielas visos mazgā, āda viegli sauss niezošs ādas pretestības vājināšanos.