Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

pirmdiena, 2008. gada 3. novembris

Seksuāla apmierinājums, līdzīgi mērķi



Seksuāla apmierinājums, līdzīgi mērķi

Tas jau ir konstatēts, ka daudzi dzīvnieki, kukaiņi atsaukties uz īpašu smaržu piesaistīt pretējā dzimuma un pielāgot pārošanās sezonu. Muskuss, civeta ir labi pazīstama garšviela, gandrīz visi romantiskā tīkams, uzmavas viļņi jābūt sastāvdaļas smaržu. Abas garšvielas iegūst no muskusa briežiem un civeta, to galvenais uzdevums ir piesaistīt sieviešu biedriem. Mūsdienu Bionika izmantot īpašu smaržu piesaistīt veidu, kā slazdā un nogalināt daudz kaitīgos kukaiņus, bet arī sasniegtos iepriecinoši rezultāti biologi devēju pētījumiem par dzimumu smarža ir priekštecis. Ja persona dažas dienas nav lietojis vannas, karstā vasarā, ķermeņa smarža ir vienmēr nepatīkami, un pat var padarīt lielākā daļa apkārtējo cilvēku, ieskaitot pašu noguris. Bet cilvēki arī pastāv līdzīgas mērķus seksuālu apmierinājumu, kad bioloģisku parādību. Rūpīga novērošana atradīsiet apkārt, daudzi cilvēki svīšana, spēcīgu smaku no viņas, ka viņš vai viņa bija vienaldzīgāki cieši turas kopā, daži pat alkatīgi nepieredzējis smarža, kas papildus psiholoģisko un emocionālo harmonisku papildus tīri bioloģiskiem faktoriem arī spēlē brīnišķīgi nozīme. Nesenie pētījumi liecina, ka cilvēka ķermenis ir īpaša smarža, smarža izmaiņas dažādās situācijās un scenārijiem. Mīlestība vīriešiem un sievietēm būs ļoti specifiski sniffing smarža šis konkrētais, un smaržu atsvaidzinošu, izraisot bezgalīgi maigums, tās būs viegli atšķirt savu daudzās smaku, īpaša, ekskluzīva, jo citās šķiet "smaržu" smarža. Seksuāla apmierinājums, līdzīgi mērķi ir sekss ar dziļu jēgu. Abi laulātie, lai uzturētu labu veselību, lai radītu patīkamu smaržas atmosfēru savu unikālo smaržu, bez šaubām tas ir OK baudīt augstāku dzīves līmeni.


jill stuart
decorte
sisley
ysl
bioderma uriage




1 komentārs:

brandperfumes teica...

Kā self-made naturālo kosmētiku?


  Papildus lietošanas kosmētika pārdošanā veikalā, var izmantot arī mājās naturālo kosmētiku, dabas krāšņumu un padarīs ādu skaistāku. Šiem dažāda veida dabas materiālus, piemēram, greipfrūtu, houttuynia cordata, alvejas un brūno cukuru.


  Greipfrūtu āda ir smalkas detaļas, siltuma efektus, palīdz veicināt asins cirkulācija. Sula satur c vitamīnu B1, B2, uz sausas ādas ar labu efektivitāti. Greipfrūtu saturēt vielas, piemēram, dzelzs, kalcija, kālija komponents, asins attīrīšanas. Lietojums: veikt greipfrūtu nomazgāties, visus četrus vārstus, ar sēklas noņemts. Greipfrūtu lēveri uz shaoguo dosies uz sēklas, pievienojās minerālūdeni, vāra vārīšanās sautētiem garlaicīgi pēc 30 minūtēm. Frazzle greipfrūtu flap Noņemt filtru zupu, maisot stājas pastas un maisītāju, ievietoti 300ml pudele, tad ieliet 20 grādu shochu, Yao Yun, novieto brīdis, lai precizētu detaļas var izmantot nomazgāties.


  Houttuynia cordata Thunb ar antibakteriālas, diurētiķis un paplašinātas kapilāru lomu var veicināt ādas asins cirkulācijas, metabolismu, un ir labs efekts uz pinnes, vasaras raibumi, aizcietējums. Lietojums: 150 grami houttuynia cordata Thunb nomazgāties, gaisa sauss, pēc tam, kad zemes guojin marli, izspiesti sulu, filtrs, un tad pievieno 35 grādu shochu vai stikla alkohols glabāšanā nedēļu pēc iestāšanās mazo tējkaroti sezama eļļu, maisa. Pirms lietošanas sakratīt. Houttuynia cordata atlikumu var izmantot arī vannas vai tēja, padarīt to dabas, gludu ādu.


  Alvejas lapu varam āda gluda, ir piemērota sausas ādas mitrinošs, emollient darbība; no leaf izvērstos oopo sasprēgājušas, ir labs efekts raupjuma ādas ekzēma, Bērnss ir nozīme attieksmi. Lietojums: Aloe lapu divus ādas gabals izgrebj ar nazi pārgriešanas Aloe mīkstums ar dzēšgumiju noslaucīt stājas pastas. Kas pēc tam tiek pārklāta taču šķidruma līmenis zirgu zāļu sejas mazgāšanai pēc žāvēšanas.


  Brūnā cukura, bagātas ar minerāliem, vitamīni, aminoskābes, tas ne tikai padara ādu gludu un skaisti, var arī veicināt miecēšanas ādas vielmaiņu. Lietojums: vieta 300 g brūnā cukura pot, pievienojot nelielu daudzumu minerālūdeni, lēna uguns vārītu melnā pastas, atdzist pēc mount pudeli, izdzēš seju, pēc 5-10 minūtēm nomazgā ar siltu ūdeni.