Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

svētdiena, 2008. gada 2. novembris

Kā Irradiative sievietes gaumi



Kā Irradiative sievietes gaumi

Smaržas var aptuveni iedalīt šādās četrās kategorijās: mikro-smaržu smaržu, gaismu aromāts smaržas, Fen smaržas un smaržvielas, starp proporciju garšvielu atšķirība. Mēs zinām, ka smaržas iegūst no destilētā ūdenī, spirtā, ko aromatizē. Tādējādi, proporcionāli garšvielas, to lietošana ir diezgan atšķirīgi.
mikro-garša

Tikai apmēram 5% no garšvielu pievieno mikro smaržu smaržu.
Smarža īslaicīgs, apmēram stundu. Instrumenti un atsvaidzinošs efekts.

gaismas aromāts

Gaisma smarža smarža no garšvielām veidoja aptuveni 10%, jūs varat baudīt smaku vairāk nekā par 2 stundām, vairāk alkohola un destilēts ūdens, sajūta svaigs pēc lietošanas. Jo garša ir vieglāks dienas laikā pēc iespējas birojā. Šī smarža ir vairāk nekā izgatavoti no aerosols, viegli izmantot. Parasti par rokassomu no rīta pirms došanās ārā vienreiz, un tad spray reizi 3 stundās, izņemot ārā. Jūs varat spray iekšpusē potīti un ceļgalu.

dumbrājs

Fen smaržas smarža starp gaismas smaržu smaržu un smaržu, bet izmantojot tos, lai saglabātu nepatikšanas par smaržām, un tas ilgst ilgāk nekā gaismas smaržu smaržu. Iziet četras vai piecas stundas bez grima, smaržas aptuvena smaržas, var pilnībā novērtēt naudas kvalitāti. Fen smaržas var izmantot arī potītes, ceļa, mediālas, vai kaklā, aukla.Nedaudz smidzināt daži pilieni radīs brīnišķīgu rezultātu.

smaržas

Smaržas satur augstāko daļu garšvielām, un izmantojiet interesantu aromātu garšvielu bagāto dziļi pēkšņi.Smaržas ir labākā oficiālai sociālo gadījumu. Garšvielu koncentrācija līdz aptuveni 25%, smarža ilgu laiku, ja lieto vakarā iet uz mājām bez aplauzums.


biore
za
kissme
essence
jill stuart
olay




1 komentārs:

brandperfumes teica...

Dažādu vecumu dažādu "kopjot" metode


  25-30 uzturēšana: eļļu un ūdeni, turot ādas līdzsvaru ūdens eļļa ir atslēga uz medmāsa. Katru dienu agrāk vai vēlāk divas reizes nopietni mazgāt, ja ir taukainai ādai, varat izmantot eļļas un produkti tumši iekaisis Diēta Shang glabā gaismu; mitrinošs produktiem izvēlēties apdrošināšanas mitrums augsts, naftas min mazāk palaist ādas dew vai palaist ādu emulsijas; tas nav dūmu l vīna, smēķētājiem ādas no vecumā grumbu, nekā to dara nevis smēķētājiem pirmajos 10 gados gadiem; katru dienu, lai ugunskurs anti-sun krēms, tekstūra atsvaidzinošu daži labāk; ievērot katru dienu ēst vitamīna un pietiekama miega garantiju.


  30-40 uzturēšana: ūdens, sauļošanās, skaidri ragveida vecumā bija galvenais dzīvē, ēd vairāk pārtikas produktus, kas satur vitamīns e; skrubis sejas daļiņu katru nedēļu, vai lietot alfa hidroksi skābes ādas kopšanas līdzekļi, notīriet novecošanās cilvēka keratinocīti un nedzīvās ādas sejas, padara ādu atpakaļ nospodrināt stick ar "cieši āda" ādas kopšanai produktu, ņemiet vērā, ka saule; un ar atbilstošu kampaņu.


  40-50 uzturēšana: Piezīme pievienota ādas uzturvielas. Posmā sakarā ar hormonālo līdzsvaru traucējumi, ādas mitruma zudumu, izraisot sejas sagging, papildināt mitruma un barības vielu ir būtiska. Shouldelect rieva, ūdens un reģenerācijas veidu ādas kopšanas līdzekļi. Lai novērstu acu un mutes Vārnu kāju, e vitamīnu maska un kolagēna proteīna maska būtu jāizmanto kopā ar masāžu.


  Pēc vecuma 50 uzturēšana: pievienot ūdeni, uzturs un ārstēšanas atjaunot šūnas. Gliomu un elastīga āda samazināt proteīnu samazinājumu ādas šūnu reģenerāciju. Hormona terapija ir būtisks veids, kā aizkavē ādas novecošanos. Notīrīt epidermas nekrozes miera laikā, papildus var uzlabot ādas vielmaiņu un izmantojot augstas kvalitātes rieva-anti-novecošana ādas kopšanas līdzekļi. Agrāk, vēlāk uzstāja, ka izmantojot, lai kompensētu menopauzes sagrauta līdzsvaru.


  Dzimis skaisti vecākiem un iegūto skaistums var būt ražots tā. Vienmēr redzēt tiem, kas nav nepieciešams pārāk daudz kosmētikas līdzekļiem segt meitene, tikai vienmēr lūdza tos par "skaistu secrets" ar pagājušo atklāšana, skaistums ir nepieciešams dažādos vecumos atkarībā no ādas statusa funkciju uzturēšanai.