Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

svētdiena, 2008. gada 2. novembris

Smaržas sievietēm otrā kārta ādas



Smaržas sievietēm otrā kārta ādas

Skatīt Vincenta van Goga "Saulespuķes", jums noteikti būs pievilcīgs dzeltens no šoka. Dzirdēt Baha "Ave Maria", jūs visi iespējamība, tiks pārvietots uz asarām. Kāpēc? Kāpēc ir māksla! Ja sieviete iet jums pa šo laiku, patiesībā jums nav laika, lai redzētu tās hosting Olimpiskās spēles, bet jūs joprojām savukārt jūsu atpakaļ sīva Stare skatienus, un tad breathe degunu, noteikt stāvokli iekšējo mieru. Kāpēc? Nav iemesla. Tas ir mākslas, smaržas māksla!

Smaržas ir otrais slānis ādas sievieti, mīlēt sevi, mīlēt dzīvi, sievietes ir vairāk vai mazāk ir dažas pudeles no jūsu mīļākie smaržu. Tomēr, pareizi izmantojot to, lai sievietei mierīga Ruoyouruowu smaržas parādīt eleganci.

Garša ir "punkts", smaržas ir "līnija", Eau de Toilette ir izmantot "seju". Mazāka koncentrācija, plašāka darbības joma izsmērējot.

Iekšpusē elkonim un ceļgaliem pusi, lai aromāts graciozs, izturīgas, divi galvenie punkti! Noslaukot ar pulsa par veselo saprātu, un berzēt iekšpusē jūsu elkoņa vai ceļgala pusē labākas: šis ādas temperatūra, regulārie pasākumi, būtu efektīvāka izplatīšana aromātu. Kā iekšpusē venozās daļu no rokas, un bieži iespēju, ievērošana saskarsmē ar lietām pats, un drīz pazuda, protams, nav tik laba kā slaukot ar pulsa vietas, un ārpasauli, lai aizsargātu iekšpusē elkoņa un ceļa pusē, tur ir ne vairāk kā Šīs divas labākas detaļas.

Auss un uz kakla aromātu Ruoyouruowu atpakaļ piepildīja gaisu, zināt, kā kontrolēt deva ir visefektīvākā Raiders likums.

Bet procesa aromāts ir no apakšas uz augšu. Vēlos ilgst tas būtu grūti. Viduklis ir spēks dalījuma līnijas smaržas. Viduklis ir izplatīšana miglaina daļas elegantu aromātu. Tomēr arī jāņem vērā, izdarīt robežšķirtnē aromātu. Piemēram, milti vai apmeklējiet ciemos un smaržu ir vairāk zem nekā parasti pulētas, tas ir veselais saprāts. Ja jūs noslaucīt ap kaklu, ausīm, siltā gaisa augšupejošu drift, aromāts sekos pludiņu, lai nav asa smaržu mīksti, vajadzētu berzēt nedaudz zemāks nekā jostasvietas.

Ļaudis vai noslēgtās telpās, berzēt šūpošanas daļas, piemēram, pēdu, elkoņu, iekšpusē svārki ...

Lai gan ļoti maz cilvēki valkā smaržas īpaši zeķes par, bet likts pirms pirmās iesmidzināšanas ar sprauslu smidzinātāju, ir pārsteidzoši vāju aromāts var būt ilgstoša. Tas ir grūtāk nekā aromātu rīvēšanās āda pazūd.

Vīrieši mīl smarža aromāts no matiem, atkal rokai! Apmēram 80% no vīriešu gadījumā minētā.

Nenovietojiet saules gaismā nostāda par smaržām un alkohola iedarbības atstās plankumi uz ādas, ja jūs patiešām vēlaties baudīt aromāts, fakultatīvs bezalkoholiskos aromāts dušas želeja vannas saulē. Ja konkrētam aromāts paradumiem, jums būs negribot pārklāta nekā jebkad agrāk. Optimālais koncentrācija ir rokas stiepiena attālumā, citi var saost brīnišķīgu smaržu. Nevar noteikt, ja tie ir nokrāsoti pārāk daudz, prasīt draugam, lai palīdzētu.

Parasti labāks par smaržu kvalitāti var uzglabāt 3-5 gadus. No saules gaismas iedarbības vēsā, sausā vietā. Var turēt ledusskapī, bet tikai gaisma smaržas. Aromāts nav pārāk auksts vai pārkaršanas ietekmēs garšu. Ja par maz smaržu, krāsu, duļķainība, pārpalikums var pievienot etanola atšķaidīšanas.


clarins
shu uemura
kiehls
jill stuart
decorte




1 komentārs:

brandperfumes teica...

Kā dabas skaistuma produktus?


  Ikdienas dzīvē daudz dārzeņi un augļi, kas skaistumu var aprīkot ar augstas kvalitātes preces, ievieš vairākus atlases:


  Banānu, misu, pēc tam pievieno 2 ēdamkarotes vienādās sviestu, pēc tam lēnām pievieno 2 ēdamkarotes stipras tējas dzesēšanas ūdens un rūpīgi sajauc. Tas ir proteīniem bagāto krēms piemērots kad ārpus biroja atgriezt pieteikumu, 10-15 minūtes, tad nomazgā ar siltu ūdeni.


  Paņemt jaunu piena, pievieno dažus pilienus citrona sulu, citronu sulu piena izplatīšanu. Pieteikumā pirms pirmā sejas pamatīgi ar tīru, mazinājušas marli aprīkot piena maigi plivināšana sejas ādu.


  Vieta tējas maisiņu krūzē vārīta ūdens, kad šo tasi tējas, kad siltuma uz leju un istabas temperatūrā gandrīz, paņēma tējas maisiņu, viņa sejā, lai atkārtoti tuvās tēja tējas maisiņos, likts uz jūsu sejas. Uzturas pēc 5 minūtēm, viņa seja sucks, jūs varat.


  Pavārs bļoda graudaugu, auksti pēc James sejas tikai 30 minūtes, tad nomazgā ar siltu ūdeni.


  Ja seja bāla, vēlas būt spoži, cukurbiešu sulas pieejams pārklāts taču šķidruma līmenis zirgu zāļu. Kura metode ir: mazgāt seju, samazināt cukurbiešu želejas pieri un vaigu, nedaudz sausa biešu sulu, izplatās plānas krējuma, āda kļūst sarkana.


  Ādu mīkstu un pigmenta vietas, 100 g Skābu kāpostu patch pieejams uz tīras sejas (acis klāj marli), 15-20 minūtes, Skābu kāpostu noņemt ar aukstu ūdeni mazgāšanas var būt.


  Ananāsu padarītu pirkstu ādas mīkstināšanai. Pievieno 2 ēdamkarotes ananāsu sula 2 vistas olu dzeltenumu, plauksta, tuvās, apmēram 20 minūtes, padarītu nagu malas mīkstināt.


  Ķirbju ķirbji ir līdzīga seksuālo hormonu līdzīga viela, diēta ādas skaistums, ir liela nozīme.


  Ar dažādām dārzeņu sula, bet vislabāk ir svaigu seleriju sula, pielej ūdeni, lai nomazgātu.


  Papaija, ananāsi var slaidu ādas mīksta un elastīga, lai ēst šos divu veidu augļiem un, iespējams, vēlēsies izmantot iekšpusē šņirkst seju, 10 minūtes, tad nomazgā ar ūdeni.