Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

svētdiena, 2008. gada 2. novembris

Kā padarīt smaržu pēdējo visu dienu?



Kā padarīt smaržu pēdējo visu dienu?

Smaržas ir sava veida paši vai ar pieklājības citiem prakse, lai visur izstaro tīru, burvīgs aromāts.

Bet bieži valkā smaržas ir satraukumu, ka smaržas ir ļoti viegli ar iztvaikojot sviedri un gaisa pakāpeniski zaudējumu! Tagad maz tip visiem,

Pirms nākamās smaržas vērts mēģināt, tas ļaus jums (un cilvēki ap jums) var baudīt svaigu un ilgstošu aromātisku garšu.

Neizmanto, lai novērstu smaku ziepes nomazgāties vai mazgāt rokas, jo tās mērķis ir - lai likvidētu visas garšas.

Vai jūs izmantojat, lai noslaucīt vairāk nekā dārgas smaržas, garšas būs pārrakstīta, tādēļ, ja jūs vēlaties paliekošu aromātu, vislabāk ir izmantot vannas ziepes un smaržas, kas zīmolu.

2 ādas mitrināšana bieži ļauj aromāts izturīgāku. Valkāt smaržas vislabāk ir izmantot ne smaržas losjons noslaucīt ķermeni, vai jūs vēlaties, lai berzēt smaržas uz šajā emulsijas, jo mīkstās mitrā āda var smaržas cieši slēgts, lai novērstu to no ātri iztvaikot.

(3), vai mēģināt smaržas berzēt par zemāku ķermeņa. Jo siltums vienmēr pieaug, garša ir tas pats iemesls karte, berzēt smaržas īpaši svārki, ceļgalu potīšu atpakaļ, nevis uz kakla vai pleca, jūs varat ļaut aromāts, kas ilgst visu dienu.



elizabeth arden
crabtree evelyn
L occitane
dhc
my beauty




1 komentārs:

brandperfumes teica...

Kas ir pirts?


  Pirts ir īpaša metode, peldēšanās, ir pieaugošā jaunu attieksmi. Pašlaik, kā svarīgu pieejas var ārstēties sanatoriju un fizikālās terapijas nodaļa.


  Šīs vannas terapijas izcelsme ir ziemeļu Somija, pazīstams arī kā Somija tvaika pirts. To galvenokārt slapjš un siltuma faktori vai kopā gan sāpes, atbrīvojot locītavām, veicinātu mieru. Uz ādas, pateicoties tvaika pirts paplašināšanas procesā, āda skaidra, devīgs svīšana, ādas asinsvadu vingrinājums, uzlabo asins cirkulāciju, ādas, dažādu organizāciju papildu ēdināšanas. Sviedru izdalīšanos izpētei pakļautajā personā ir tālu uz ķermeņa atkritumu likvidēšanu. Sausa āda, mikroshēmu produkts ādas slimības, tādas kā Ichthyosis, psoriāzes, nieze ādas un biezu ādu ir dažādas pakāpes apstrādi. Tā pat vairāk izmantot un ādas aizsardzība ir acīmredzamas.


  Pirts ir nepieciešams karsts un mitrs vidi, iekštelpu temperatūru, klāta ar tvaiku. Sākotnējā vanna peldēšanās karstā tvaika telpā pēc kāda laika prom no istabas, lekt vērā ūdens šalti. Viens karstā un viens auksts un tad sita ķermeni ar bērziem, atkārtot vairākas reizes. Vannas temperatūra ir 80 ¡æ ~ 90 ¡æ, mitrums regulu attiecīgi. Iekštelpu atpūtas apmēram 10 minūtes, ir jāatkārto 3 reizes, pirms un pēc tam, tas ir, 3 kārtās. Primitīvas pirts ir devusi daudz uzlabojumu, bet vispārējs princips, kas ir karsts aukstā pārmaiņus, secīgi reizes.


  Pirts var izraisīt vispārēju fizioloģiskām pārmaiņām. Ir karsts un mitrs vide, paātrināta sirdsdarbība, un pulsu, asinsspiedienu samazinājās pēc tam, kad pieaug, līdzīga reakcija pēc fiziskiem vingrinājumiem. Otrkārt, reakcija pēc iegremdēšanas aukstā ūdenī un karsts un mitrs, pretēji. pirts svīst un 500 1ml, hormonu sekrēciju arī izraisīja. Bet, kamēr nosacījumiem ir tiesības uz nepieciešamo standartu, vannas rutīnas, pat attiecībā uz pacientiem ar vieglu sirds slimību, nav kaitīga veselībai.