Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

ceturtdiena, 2008. gada 6. novembris

Kādi ir make-up noņemšanas līdzekli veidi?



品牌
DIOR 迪奧
品名
花邊淨白防水化妝包_包包
存貨

規格/說明
290 $ 1500                                 包包尺寸:寬度21CM 高度14CM 底寬     11CM                    產品說明:                                 喜愛化妝的您總是有很多化妝品不知道該怎麼歸位嗎?那這一款容量多多的迪奧化妝包絕對能符合您的需求,不但製作精巧而且攜帶方便,就算拿來裝其他小東西也非常適合,防水的材質讓您在下雨天也不用害怕喔!!
銷售類型
Wholesale


全新 Cyber White 晶燦光淨白系列 360°滴水不漏的全方位美白、雙效超速的專利淨白科技 Cyber White晶燦光淨白系列是肌膚美白史的重要大突破,首度以四大定位(全向抵禦 、全向鎮靜 、全向預防、全向修復 ),全向模式,一一擊破可能造成肌膚色素的元兇,面面俱到的使肌膚美白作用提升至另一個新境界,晶燦光淨白系列的淨白網絡方向如下: 【品牌故事】
一個成功化妝品牌的創立與永續經營,除了要有精準的生意眼光之外,最重要的,還是必須要有一個美麗的信念。EsteeLauder夫人對於美麗的信念相當有名,總是在轉彎處撫慰著每一個失寵的女人,那就是〝世界上沒有醜女人,只有懶女人〞。基於這個崇尚美麗的信念,締造EsteeLauder在化妝品領域內成為三大集團之一的傲人成績。
一個成功的化妝品牌,除了美麗女人,更要貼近女人。EsteeLauder秉持著美麗的信念,始終信守如一。

Kādi ir make-up noņemšanas līdzekli veidi?

Uz ādas netīrumus var iedalīt ūdenī šķīstošo netīrumiem un taukainai netīrumiem.Ūdenī šķīstošs netīrumi uz ādu, piemēram sviedriem, putekļiem, viegli tīrāms, var virzīt mazgāt ar ūdeni. Trekno netīrumi uz ādas, piemēram, pārmērīgu sebum, nodibinājuma, acu ēnas, lūpu, krējuma utt, jāiztīra ar speciālu noņemšanas līdzekli. Noņemšanas līdzeklis parasti ir četri veidi: make-up ūdens noņemšanai aģents, koloidāls noņemšanas līdzeklis, emulsijas noņemšanai aģents un krējums noņemšanas līdzeklis.

Losjons noņemšanas līdzeklis bija šķidrums, parasti kokvilnas spilventiņu mazinās gar muskuļu maigi noslaucīt.Tīrīšanas efekts ir vāja, ko izmanto, lai noņemtu kosmētiku vai sejas atlieku noņemšanas līdzeklis. Želejā noņemšanas līdzeklis bija caurspīdīgs želejas, izmantojiet noņemšanas līdzekli vienmērīgi sajauc rokā, tad ielieciet uz sejas, un kad tas ir pilnīgi sajaukts ar pamatu, ar siltu ūdeni.Tīrīšanas efekts ir nedaudz lielāks nekā aģents taukainai ādai vai vasarā, jūs varat saglabāt ādu svaigu.Emulsija noņemšanas līdzeklis bija plūsmu viskozs, ja to lieto, lai noslaucīt losjons uz viņa sejas, pat masāžas, steidzās ar ūdeni vai noslaucīt ar salveti.Tīrīšanas efekts ir lielāks nekā koloidālā tīrīšanas līdzekli izmanto, lai noņemtu kosmētiku un ikdienas tīrīšanu. Krēms noņemšanas līdzeklis bija bieza krējuma, izmantojiet noņemšanas līdzekli likts uz sejas, ūdens sildīšanai, lai padarītu to neemulģēta, un rūpīgi masāža, noskalojiet ar siltu ūdeni, vislabāk ir izmantot aģenta noņemšanas mazgāšanas līdzekli vēlreiz. Tā attīrīšana iedarbība ir visspēcīgākā, lai atdalītu smago aplauzums.

Papildus iepriekš likvidētāju aģents, ar labklājību kosmētikas tirgū pēdējo gadu laikā, kā rezultātā vairākās īpašu noņemšanas līdzekļa, aģents, piemēram, acu kosmētikas noņēmēju, lūpu dekoratīvās kosmētikas noņemšanas līdzekļiem, piemēram likvidētāju aģents saskaņā ar daļu īpašības, pievienojiet īpašassastāvs ir izgatavots no aizsardzības ietekmi uz vietējo ādas.



senka avene neuve
biore
za
kissme
essence
jill stuart



1 komentārs:

brandperfumes teica...

Kā retušēt laukumā un seju?


  Divi piere un augšējais žoklis plaša kvadrātveida seja, leņķis kļūt skaidrs, ka seja bija kvadrāts, kurā sajūtu sejai sievietēm trūkst, mīksta. Modificētu metodi seju: ēnas krāsu pārklājumu Yu divu piere un apakšžokļa leņķa, padara tās platums konverģenci, spilgtas krāsas pārklājumu Yu summa centrālo un zygoma un zoda, padara sejas samaņas izcelt; deguna veids: ēnas krāsu pārklājumu Yu deguna sakni abās pusēs uz leju Halo krāsošanas ALA, ēnas krāsu nedaudz plats, degunu, spilgtas krāsas, deguna sakni uz leju Halo krāsošanas degunu, Shang padara deguna type iegarenas; Gill Red: Rouge no zygoma slīpā suka piere saraucās grumbās, slīpā garenvirziena Halo krāsvielas, platība maza, krāsu, runājot par; uzacu veids: uzacis krāsotas jābūt ir loka, vajadzētu izvēlēties ir stūriem, un vairāk neapstrādātu dāsnu uzacu vai piespiešanas uzacs, Superciliary pīķa nedaudz uz priekšu pārvietot, piere saraucās grumbās vajadzētu nevis iegarenas, acu tips: acu zīmulis, krāsotu maijā nedaudz raupja dažas manas acis acs weilue rožu, Xia acu zīmulis līniju krāsošana pilnu; lūpu ierakstiet: lūpu pīķa skici var nobriest daži, lūpu grunts struktūru radiāniem lielu, lūpu tipa pilnā un mīksta; iezīmē sarkanās: tiks kontūras sarkans pārklājumu Yu divu pieres malas pusē veikti cita-, un divi apakšžokļa leņķa malas un kakla abās pusēs.


  Vaigiem, tievu seju, sejas muskuļi nav pietiekami, tukla trīs kameras pārāk ilgi ir lielāka nekā tā sejas 4: 3, šī seja padara cilvēki dusmīgs ir pazudis un sajūtu skumjas. Modificētu sejas metodi: summa no krāsu uz pelēktoņu, Chin nokrāsota tumši fonda konverģences, smadzeņu priekšējās sānu malar un apakšžokļa leņķa gaismas krāsu un pārklājumu abās pusēs, tāpēc ka abās pusēs sejas paplašināšana; deguna veids: blakus Ēnas krāsa no pelējumu stūra SUMI tomēr nosaka ALA, ēnas zonas šaurāka un īsāks. Spilgtas krāsas pārklājumu Yu degunu Central, platība visā, bet augšējo un apakšējo Halo krāsošanas ar īsu, lai padara degunu nepārprotamu globālajā; Gill Red: Rouge ar pārklājumu Yu zygoma ārpus sānu pārrobežu ieslīpi Halo krāsvielas matu uzvilkti tempļi; uzacu tipa: uzacis krāsotas dzīvoklis un nedaudz loka, jāizvēlas joprojām un šķērsvirziena līmeņa uzacu tipa, superciliary pīķa nedaudz atpakaļ, pārvietot, piere dziļi izvagota iegarenas, acs tipa: ietvaros stūriem acu zīmulis smalkas, ārpus stūriem acu zīmulis nedaudz plats, un nedaudz paplašinājums; lūpu tips: lūpu pīķa skice nedaudz, lai ārpusē, lūpu tipa vajadzētu būt trekns pilna, lūpu grunts skice nedaudz plata dažas Kontūras Red: kontūra summa sarkanā virsū un kakla vidū.