Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

sestdiena, 2008. gada 25. oktobris

Kā izmantot mākslīgos skropstas?




Kā izmantot mākslīgos skropstas?

Ja skropstas ir plānas, var izmantot paste metodi viltus skropstas, lai skropstas izskatās biezs.

Izvēlēties pareizo krāsu, ir vispiemērotākā Āzijas sievietēm krāsa ir tumši brūna vai melna, tā, ka viltus skropstas pieder skropstas saplūst ar dabisku izskatu.

Apgriešana viltus skropstas tikko nopirka viltus skropstas pārāk skaisti, ļoti dabas, un to nedrīkst pievienot neskartas, pienācīgi apgriešanu jāveic. Sagrieziet, divas acis, liekās skropstas jābūt toņos blīvumu konsekventi. Nepatiesu skropstas var sagriezt uz pusēm, publicēta vietnē cer stiprināt, piemēram, ārējā stūra plakstiņiem centrālo. Ja jūs vēlaties, abas acis izskatās tuvāk par līnijas ievietojis vidū; Ja jūs vēlaties, lai parādās atstāt dažas no ārējā stūra pastas dažiem.

Pārklāta ar nelielu līmi paste viltus skropstas, nepatiesu skropstas, malas, jo ir viegli nokrist abos galos, deva nedaudz vairāk līmi netiks stick ar fake skropstas. Tad noklāta ar skropstu līmi gar skropstām. Līme Pro sausā pielipšana spēcīgāko, apmēram 5 sekundes, līdz līme plastmasas ātri žūstošs, ielieciet Skropstas līkumi mīkstināt. Tad, kad acis pretī spogulī, pielāgot leņķi labu viltus skropstas, maigi gar skropstām root viltus skropstas. Ar rokām apmēram 10 sekundes, patiesie un viltus skropstas, lai maisījums pilnīgi. Ja ar līmes pārklājumu summa viltus skropstas, protams apvienot ar nekustamo skropstām. Tas parāda, ka ne mazāk līme Nav skropstas pēc skropstas off. Šajā laikā, jūs varat izmantot zobu bakstāmais, lai izvēlētos par maz līmi piemērota acs, un tad uzmanīgi piespiediet un turiet skropstas, skropstu līme sausās tiks noteikta. Jāatzīmē, ka, kopā ar spēcīgāko līmi Pro sausā uz ādas ir caurspīdīgs, ar labiem rezultātiem. Ja līme ir nožuvusi, kad tā izvietota, viltus skropstu līmi nav spēcīgs tas sag. Un tad atkārtot vairākas reizes, līme kļūs gaiši un nācās lietot kontūrzīmuli mainīt segumu.

Modificēti viltus skropstas uz plakstiņa ielīmēt viltus skropstas, saskaņā ar skropstu būtu krāsotas skropstas eļļu, lai iegūtu augšējo un apakšējo koordinēti. Vai acu zīmulis Viegli blakus plakstiņu vilkt ļoti acīmredzamas skropstas, piemēram, ēnu skropstas. Var izmantot arī acu zīmulis, acu zīmulis krāsotas ar rokām un pēc tam zied atvērts.

Uzturēšana viltus skropstas, liekās skropstas plānas smalka, ļoti trausls, tāpēc jābūt īpaši uzmanīgiem, lietojot. Izņemt no kastes, nevar tikt uzspiesta viņas Skatoties deadlift ir gar virzienā ar pirkstiem uzmanīgi izņem ārā skropstas; noplēst no plakstiņiem, un turiet to viltus skropstas Augstā pusdienlaikā, "Shabu" nojaukt visu pēkšņi, prasība vienkārši veikls, un izvairītos velkot uz leju pavelkot divdesmit trīs spurgaliņām. Izmanto viltus skropstas, lai pilnībā noņemtu lipīgās uz iepriekš minēto, glīti iekļauti lodziņā. Ievērojiet, ka acu ēnas pulveris, skropstu tuša eļļa stick uz viltus skropstas, pretējā gadījumā tā kļūs netīrs, iznīcināšanu viltus skropstas.


estee lauder
lancome
clinique
kose
shiseido




1 komentārs:

brandperfumes teica...

Nav jānosūta nokavēju 7 olas maska


  Izmantot olas var informēt par sevi daudz skaistu, taishou, kas varētu būt iespēja, tu nepadodies!


  1. ņem svaigu olu mazgāšanas noslaucīt, pievienot 500 ml kvalitatīvs etiķis, iegremdējot mēnesī. Pēc čaumalas šķiršanas etiķī, atnest nelielu karoti risinājumu iejauc tasi verdoša ūdens, jaukšanai, izmantojot katru tasi. Ņemot etiķi olu var padarīt ādu gludu delikāts, lai likvidētu visu sejas defektu.


  2. medus filmu: svaigas olas, medus un nelielu karoti, gan sajauc pats pat, pirms došanās uz šo filmu ar tīru, mīkstu suku suku sejas un masāžas, stimulējot ādas šūnas, uzlabo asinsriti. Kādu laiku pēc žāvēšanas, ūdens skalo, divas reizes nedēļā. Šī maska arī roku berzēt pēc atšķaidīšanas ar ūdeni, ziemā var novērst sasprēgājušas.


  3. mandeļu krēms: 90 g nomizoti mandeles iegremdē misu, piemēram, ielīmēt, sajauc ar olu baltumus un sajauc pamatīgi, bet nakts laikā pārklātas virsmas, nākamajā dienā no rīta mazgāt mazgāšanas ledus ūdens.


  4. pienu sajauc ar olu baltums vai jaukti ar olu dzeltenumu un sajauc kārtīgi pārklājumu uz 15 minūtēm, apkopes neitrālu ādas efekts ir plus. Uzstāt tikai trīs mēnešus, jūsu sejas būtu līdz nepazīšanai.


  tos 5. cooking, olu čaumalas mīkstu filmu ziede sejas grumbas un vaigi, žokļa daļas, Neļaujiet gaisa sausa pēc atvēršanas, mīkstu sūkli noslaucīt prom atmirušās taukainas vai ir sausas ādas vajadzētu nodot dažas augu eļļu noslaukiet prom atmirušās, mazgā pēdējās.


  6 tās. Lai noņemtu sejas ādas, olu kā soda viena Tējkarote sāls, iegremdējot ar dvieli maigi noslaucīt ādas dzirnavas, ja izmantojot berzi. Atrast skaisti, vienkārši un ātri.


  7. izmantojot olu dzeltenumi pievieno medu un miltu stājas bieza dūņu, pat pildījumu seju, ne tikai var izārstēt pinnes, bet arī lai novērstu rudenī un ziemā sausa āda. Ja tas ir taukainai ādai, jums vajadzētu pievienot tējkaroti citronu sulas, jaukto sajauc ar kokvilnas tamponu uz sejas pēc 15-20 minūtes siltā ūdenī noskalo.