Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

sestdiena, 2008. gada 25. oktobris

Kā lietot skropstu tušu?





Kā lietot skropstu tušu?

No burvīgs, kristāla acīs, garas skropstu ar folija uz kuplas dziesmu Alice pāri, jūs varat palielināt skaistumu sejas. Tāpēc īpašas rūpes un manipulēšanas skropstas ir ļoti svarīgi. Skropstu pieauguma temps ir diezgan lēns, un garums arī zināmā mērā, bet tā biezums ir atkarīgs no apjoma savu matu folikulu un, ja jūsu matu folikuli ir dabiski maz, nav veids, kā kļūt bieza. Dāmas bieži izmanto viegls un viegli lietojamu izaugsmes tušu, lai padarītu oriģinālu tumšo krāsu, melna īsa trūcīgās skropstām parādās slim.

Skropstu tuša ir modifikācija un skaistumkopšana skropstu, un palielinātu krāsu krējuma skaistumkopšanas produktus. Parasti izmanto krāsa melna, brūna, zila, pārskatāmu krāsu. Pašlaik tirgus ir galvenais emulsija veidu tušu, var palielināt iedarbību uzliktnis skropstu biezu melnā skaistumu un izkropļotas, jūs varat kompensēt īsāku skropstas, plānas, gaismas.

Skropstu tuša izvēles pievērst uzmanību šādiem aspektiem: uz acīm skropstu tuša vajadzētu būt drošiem, nav kairinošs, piemēram, nejauši iekrīt acīs, nevis tirpšana; tušu būtu mērens spīdums pēc lietošanas, tādēļ arī skropstas dziļi krāsa, spīdums, labāk kosmētikas rezultāti; vienveidīgu sodu pastas, bieza vidēji vieglāk tīrīt zobus, vienota adhēzija, lietošanas skropstas nav saasināties, nav aglomerācija; skropstu tuša sauso neadhezīvām plakstiņi. nebaidās no sviedru, asaru, lietus mērcēti.

No skropstu tušas lietošana: 1. skropstu mape uz skropstām saknes, skava skropstām, un nedaudz piepacelta, uzturēties divas minūtes, skropstu curler un pēc tam pāriet uz galu skropstu katru 5 mm, skavošana skropstas, uzturēties divas minūtes. līdz skropstas tip, krāsotas skropstas, skropstu birstīte paralēli ar acīm, sāk no iekšpuses augšējā plakstiņa, no kuriem viens ir pārklāti skropstas; krāsotas ar skropstu, skropstu birstīte paralēlu ar degunu, ar otu galu root, lai pārklājuma ar skropstām.Ārējais stūris krāsotas dažas vairāk, lai jūs varat padarīt acis parādīties lielāks. Skropstas, viens ir atsevišķi un nevar turēties kopā. Skropstas jāturas kopā, ir grūti redzēt, ja jūs stick kopā, jūs varat izmantot skropstu suku, lai suka tos atvērt.



shu uemura
sisley
clarins
ysl
decorte






2 komentāri:

brandperfumes teica...

Ko tieši atbalsta krūts implantu sievietes?


  Piens, krūšu implanti, kļuva pilsētas daudzas sievietes nācās stāties pretī šīm dienām, ir jāapsver jautājums. Kas, kam, kam plaušu, vajadzētu būtu apjomu palielināšanu nav katru krūšu krūts palielināšanu var atbildēt.


  Kas īsti ir spēcīgs garīgais atbalsts tiem, kuri uzdrošinās krūšu implantus? Žurnālisti devās uz Shanghai, Yan Oi slimnīcā vairākas dažādās nozarēs sieviešu krūšu implantu, atverot savas sirdis nav viegli pieejamas.


  Veikšanu līknes dejotājs


  Miss Ann, vecumā no 27, teātra kompānija dejotāji Guangzhou. Viņa ir delikāts izskatu, žesti ir skaisti, tad es nožēloju vienīgi ir parādā uz krūtīm un garš.


  Mis apmulsums pēdējo gadu, liecina bija svin "trīs astoņi" pusi, viņa un vīriešu aktieris gulbis fragments. Nekad nevar zināt, bez valkāt krūšturi ir sakarā ar pukstēšana pārāk liela, deju ar deju ar viņa acīmredzami jutās spilventiņu nipelis vairogs nobīdes ir noticis. Aktieris nazhi šajā laikā viņš vada viņu darīt kārtējo rotāciju, pagriezt, pēkšņi pietrausās no viņas krūtīm spilventiņu un nogāzās gar zemi. Pirmais dažas rindas no auditorijas nevar palīdzēt, bet "wow"!


  Viņa metās atpakaļ mērci istaba, aren ' t pāri plūst nepārtraukti, vispirms vainot par savu nevērību, tad iesvieda šajā situācijā, lai radītu nepatikšanas un krūšu spilventiņi. Pēc tam pieņemt lēmumu ķirurģisko krūšu implanti, lai reizi par visām reizēm.


  Dažas zināšanas medicīnā vīru brīdināja: "jūs sliktas asins sarecēšanas funkcija, ja ne iespējami īsā laikā pēc operācijas, lai apturētu asiņošanu būs kritiska. "Viņa nezina, kur ir varonīgs, varonis atbildēja:" kopējo nav risks nekā bērns, pat šāda neliela operācija nav darīts, kā nākotnē ir bērni? "


  Ķirurģija uzstājība par "mis darīja, kā rezultātā neveiksmīgā uzstāšanās viņas vīrs. Nelielu krūšu palielināšanu ķirurģija tiešām gandrīz uz mūžu: viņas smagas asins zaudējums operācijas, asiņu tilpuma gandrīz vienu Cesarean.


  Patiešām, garām tagad, nekā vispār kādreiz skaties briest un augšupeja krūšu līknes padara viņas burvīgs dubultā.


  Varbūt pilnībā noņem rūpju iemesls, skaidri uzskatīja, ka viņas dejas ir daudz labāka gaismas brīvi, cilvēki saprot un satvēra spēlē vairs veco self.


  Parādīts vīrs sieviešu piekariņi


  Rokassomu sieviešu vecumā no 34, māsa slimnīcā Guangzhou. Viņas dzīvoklis krūtīs tas neņem daudz rūpēties, lai sevi, ir viņas vīrs nejaušu lietu padarīja viņu ātri pieņemt lēmumu ar krūšu implantiem.


  Var būt tas, kas cīnās un bēg prom var dzīvot, lai cīnītos ar citu dienu, neciešamu vientulība vienā naktī vīrs beidzot atzinās viņa sieva, darīja visu.


  "Es nevaru uzskatu, ka mūsu mīlestību izzudīs, jo līdz ar to jautājums, ir bijis gaida aktīvo atvērtās pateikt sth Tagad, turklāt atgādina par pašdisciplīnu, teikumus, kas tagad arī gribēju jautāt jums, kā darīja viņa kārdināt jūs? "Somu dāma ceļu.

brandperfumes teica...

  "Ir grūti ticēt, jo viņas krūtīm un seksīga. Vīrs sacīja.


  Laiku, šķiet, ir strādājusi pēdējos gados, palīdzība mājas darbos, bērnu izmērs maisot, kas haoss lietas viņa neņēma iepazīties ar viņa paša ķermeņa izmaiņas. Par mikroskopisko viedokli, viņa skaidri jūtas mazliet vecs, jo īpaši tas nav mazu krūtis, jo sākotnēji nav saņēmis viņas ārkārtīgi ilgi laika aprūpe, ražošana, sievietēm, kas baro bērnu ar krūti pēc septiņiem vai astoņiem gadiem pārdzīvojusi šodien, ir acs ir diezgan slikti.


  Kad viņas vīrs paziņoja par savu nodomu krūšu implanti ķirurģijas, viņas vīrs augsta spirti, ne tikai par viņas daudz uztura veselības ķermeņa, un uzsvēra, ka viņa, mēnesi pēc operācijas ilgi brīvdienas atveseļošanās. "Ko tas viss par mani, pirms to darāt, es esmu gatavs dangniuzuoma jums. "Sieva pateicīgs acis viņš teica. "Viņi nav viss, kas jums, kā sieviete, es neesmu pārāk vecs, arī gribēju parādīt vairāk parādīt savu šarmu sth" viņa izlaboja ceļu.


  Atrast vitalitātes sajūtu


  Madam CHAN, 50, kādu sabiedrība priekšniekiem. Kad viņas mīļotais un nolemj atrast sapnis, kad jūs esat precējies ar otru zem, veic vispārēju Kosmetoloģijas un plastiskā ķirurģija.


  Pagājušajā gadā "pieci" Eve, 50 Ms Chen, privāts uzņēmums Shenzhen un jauns īpašnieks vīrs, kurš gandrīz 20 gadus jaunāks par viņa kāzas notika slepeni. Viņa bija tik viltīgs, bet sakarā ar viņa uzstājība, viņa arī atbilst.


  Par šo veco sievu mazāk kāri pēc abu deformē un dīvaini.


  Pirms pieciem gadiem, ēdieni līdzi viņas vīra bērēm, Ms Chan vien atgriešanās punktu attīstības iemesls viņas vīrs pirms viņa nāves, un turpināt pieņemt darbā talantu. Sakarā ar uzņēmuma spēcīgāku un publiski solīja "sniegumu var apsvērt mājās un sakārtot mājokļu", aizrautīgu kandidātu.


  Skatīties pāris attiecības starp Chen bažas par jauniešu, jaunekļi, skaists, plānais un skaistas sievietes, sanākt kopā ļoti piemērots maču.


  Sarunās tika informēts, ka meitene ir konstatēts, ir īpaši izstrādāta, lai pavada viņu draugs nāk pieteikties. Zēni ir svaigi absolvents ziemeļos, tas bija Chen ir uzņēmums, kas nepieciešama studiju universitāti. Līdz ar to nav maz vārdiem, puses parakstīja darba līgumu.


  Zēns sauca Xiao Yong, viņš ir gudrs, īpaši labi mācīties, bet ne pārāk ilgu laiku, ar viņa gādību par uzņēmumu attīstīt jaunas paaudzes produktu eksporta rezultātā.


  Nevēlas, viņa draudzene bija pārkāpis un viņš drīz solījumus kalpošanas laiks, par veiksmīgu karjeru, un ir privātās virtuves, automašīnas un citi aktīvi bagātu vīru rokās.


  Xiao Yong pilnīgi zaudējuši mīlestību, apātisks, skumjš visu dienu.


  MS Chan acis, asas galvas. Sākumā, lai Sacu vedot vairāk bija uzņēmuma intereses, vairāk atpakaļ viņa bija ideja par vairāk pārsteidzoša, ka, viņasprāt, Xiao Yong bija tik nomākts, emocionāls trieciens, ja vien emocionāls mitrinošs, situācija drīz mainīsies.


  Patiesi vārdi par Ms Chan noraidīja bažas par Xiao Yong: "es nelūdzu jūs manu dzīvi, es tikai gribēju, lai nodod šo īpašā sajūta, tu esi aizraujošs. Protams, es arī gribētu izmantot šo viegli sevi sth vientulību"


  Ārējo temperaments Chen būtu bijis labs, bet lai samazinātu ārējās atšķirības izrādīto vecumā starp darba devējiem un darba ņēmējiem, viņa arī ir vēlme tērēt lielu naudu par ķermeņa skaistumu un kosmētikas ķirurģija. Vieni krūšu palielināšanas operāciju vien pavada gandrīz 50.000 $. Tagad redzēt Ms Chan ne tikai fizisko līkņu atvieglojumu un apņēmība kļūst gaišāka, vecumā no trīsdesmit vai četrdesmit par personu.


  Jauns sajūta jautāja Xiao Yong, viņš atbildēja: sievietes dzīvē, kad tie tiek aktivizēti, liks lielo vitalitāti, tas var atstumt kaitīgu fizisku iebrukums, ir jānāk no parastajiem senils atpaliks.