Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

sestdiena, 2008. gada 25. oktobris

Kā izvēlēties kosmētiku?




Kā izvēlēties kosmētiku?

Ir daudzi cilvēki nezina sastāvdaļas kosmētikas, mēdz izvēlēties kosmētiku, 1. uzmanība ir tās aromāts. Kaut gan smarža ir ļoti svarīga, bet vēl svarīgāk, kosmētikas kvalitāti, jo zemas kvalitātes kosmētiku, visticamāk, lai nesabojātu ādu. Pareiza izvēle kosmētikas vajadzētu pievērst uzmanību uz šo:

Izvēlēties kosmētika vispirms pievērst uzmanību, vai pārbaudes sertifikātu un veselība atļaujas. Ievērojiet, ka izgatavošanas datumu kosmētiku. Vispār, pastas, krējuma, medus produktus, cik vien iespējams rūpnīcā gadā līdz pusotra gada beigām. Rūpīgi izlasiet instrukcijas, pievērsiet uzmanību, izmantojot metodes un piesardzības pasākumi.

Atkarīgs no krāsu kosmētikas izvēle kosmētikas spilgti, un konstatēja, krāsu vai krāsas sarkanā, melnā, zaļā, redzama pelējuma vai tumšāku, kas tiek pievienota beidzies produktiem vai ražošanas pigmenta nevar izmantot. Piemēram, izskatu duļķainība, ūdens separators vai floc, pastas saraušanās, plaisas, nevar izmantot vairāk.

Kosmētika smarža elegants, atsvaidzinošu, bet ne asa smarža, garša vai smarža nevar izmantot.

Kosmētikas prasības un detalizēta struktūra, jo struktūra ir maigāka, lielāka tās saķere ar ādu, berzēt uz ādas ir dabiski piemērota. Turpmāk aprakstīti veidi, ko parasti izmanto metodes, identificēt kosmētikas:

Emulsiju emulsijas līdzīgi kosmētika, svarīgākais ir pievērst uzmanību labas Emulgācija, labas kvalitātes, ar spilgti spīdums;, spīdīgi tumši slikti, ir rūpīgi jānošķir.

Ar make-up ūdens konverģence ir pilnīgi pārredzama, piemēram, izvēloties, kad pievērst īpašu uzmanību pudeles izpētīt, vai ir normāls pārredzamība un nav nogulsnes, ja necaurspīdīgs, tas neizdevās.

Krējums kosmētika kosmetoloģijas kas ar visplašākā dienas krēms, nakts krēms, krēms ādai, neatkarīgi no vecuma, kuriem ir nepieciešama. Sarma ādas kopšanas līdzekļi, izskatās balts un spilgti, svaigas smaržas, un otrādi, ja slikta kvalitāte no tā šķietami drūms blāvi, duļķaina smaržas, izmēģinājuma nejūtas ērti, bet aptuvenu sajūta. Tāpēc jābūt uzmanīgiem, kad jūs izvēlaties izmēģināt, jūs varat sajust kvalitāti vai sliktāks.

Vasaras kosmētika parasti bieži Mohan, pievienojot daudz emulgatoru un tās piedēkļi, lai novērstu aplauzums. No šī punkta mēs varam redzēt, ka vasaras kosmētika uz lielāku risku noteikšanas, pirms lietojat "sazināties testēšanas metodi, pirms lietošanas, rezultāts ir negatīvs, pozitīvs nedrīkst lietot.


elizabeth arden
mac
shu uemura
sisley
clarins

 

1 komentārs:

brandperfumes teica...

DIY jogurta sejas maska


  Jogurts bija ne tikai garšīgi dzērieni, mājās gatavotu jogurtu sejas maska vasarā arī ļauj daudz skaistu sieviešu. Satur lielu daudzumu pienskābes jogurts, maigs un drošs. Jogurta maska ir pienskābe, spēlējot pīlinga maska ietekmes izmantošanu, ikdienas lietošanai, padara ādu mīkstu un maigu.


  Materiāli: vienu tasi piena, kviešu milti labi summu, mazu bļoda.


  Prakse: 1. vieta piens siltā vietā vairākas dienas, padarot to daudz pienskābes fermentāciju.


  2. summu, raudzēts piens un milti ar mazu bļoda, sajauc stājas biezas pastas. (Vai uz leju pārāk plānas jūs nevar noslēpt pārklājuma biezuma) lieto rūgt piena nav zema tauku, jābūt pilna tauku saturu. Ja jūs varat iegūt svaigu pienu ir labākais veselību.


  3. ūdens pievienošanu vajadzības gadījumā, attiecīgi koriģē koncentrāciju. Materiāls ir sagatavots, tad tur ir pilns pieteikuma sejas procedūra: 1. apdūmot raudzēts piens, masāžas vienu minūti. 2. karstu dvieli, lai noslaucīt tīru seju.


  3. piena mask bieza aptvēra visu sejā, gaidīdams, 20-30 minūtes vēlāk, siltā ūdenī mazgāt.


  4 tām. Pat Green tēja ūdeni vai citas vājas skābes losjons, līdz veļas.


  5. Izmantojiet raudzēts piens krējuma izdzēst sejas. (Ja jūs nevarat samierināties ar īpašu smaržu, nevis no svaiga piena vai jaukta tipa sejas krēms aizvietotājs. )


  6. piena sejas masku var mazgāt seju lietošanu, kam centīgi tīru seju pirms un pēc lietošanas. Pēc tam, izmantojot četras līdz piecas reizes, jūsu āda būs pilnīgi mainītos, maiga delikāts.