Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

sestdiena, 2008. gada 25. oktobris

Kā lietot aplauzums, lai atspoguļotu personību?





Kā lietot aplauzums, lai atspoguļotu personību?

Visupirms maigs un delikāts make-up metodi zaudēt svaru, tievs, dabiskajā izskatā delicate, lai padarītu ādas baltas, lai novērstu sauli, tad kosmētikas balināšanā ietekme pielietojuma, kosmētikas krāsas, lai atbilstu, piemēram, Rouge, lūpu, nagu lakas krāsas atbilst , ar pareizi. Atlase vēss, auksts, racionāls, klusums emocionāls. Tādā veidā, elegants, maigs temperaments izpaužas.

Profesionālās sievietes krāsa make-up metodi, būtu mērens, jūs varat izmantot neitrālu krāsu, tas ir interesanti, smalks izmaiņas. Pieejamu attiecīgās uzsvaru uz visu seju, bez peldošā sajūtu gaismas. Līnijām jābūt īsam, uzacis, plakstiņi, vaigiem sarkanas, lūpu līnijas, jābūt tīrām, lakonisks, loka mērens, bez jebkāda treknrakstu, bez būtiskas ziedēšanas. Debesis pilnas, ja piere ir plata, neaptver ar Bangs, mati ir jābūt tīrai, nevēlama matu, tas ir elastīgs. Ja piere ir šaura, var noņemt nevēlamos matiņus, vai krāsoti baltā, krēmkrāsas pamats, tā paplašinās.

Krāšņs sievišķīgs make-up metodi izmantot elegants līnijas. Censties par acu zīmulis un lūpu kontūru, acis un lūpas, plūstošajām līnijām un elegants, tas būs īpašs šarms. Ievērojams biezas lūpas, biezas nekustamo lūpām, pats par sevi ir ļoti pievilcīgs, turklāt uzsvēra, uzrauts mute, lūpas un kalnu līknes kārta, vēl krāšņs. Skaidrs un atšķirīgu krāsu izmantošana, piemēram, koši sarkanas lūpas, baltas ādas, melnās skropstas, valkā kopā Mei Guizi vai spilgti sarkanus, spilgtas krāsas, labāk.

Dzīva make-up Francija sejas apaļas un apaļas sejas patika, acis, lūpas ir liekas noapaļots. Krāsa, mīksto, sārts sejas, mīksts, maigs, un tāpēc, make-up krāsas, lai sasildītos. Apģērbu vajadzētu izvēlēties mīkstu krāsu. Krāsa balta un mīksta, pievērst uzmanību uz sauli, un pārklāti ar baltu dibināšanas krējumu, krāsu uz kādu bāli rozā rouge, sejas sulīgs burvīgs, muti, lai aprakstītu kērlinga augšu mutē zem rakstīt nav viegli iet, jums mutes apraksts, lūpām, šķiet, ietver smaidu. Ar lūpu kalni Jāizstrādā ap līknes.

Klasisks skaistums make-up metodi, lai izvairītos no saules, lai saglabātu trauslo balto ādu. Padarīt matu melns, tiek uzsvērts, ka svarīgs faktors klasisko skaistumu. Lai novērstu sausu matus, bifurkācija un izvēle matu arī var parādīt matu spīdīgi mati, piemēram, taisni mati, īsi mati, pītas lentes. Padarīt uzacis un vienmērīgu līkni, uzacis bija gluda, brīvi līnijas, bez Meishan atbilstošu krāsu uz melna vai pelēka.

Raupja asa make-up metode sauļošanās un brūni melnu ādu, rada spēcīgu, savvaļas šarmu. Pacietīgi piemērots sauļošanās vai izmantojot anti-pret sauli pamatu, kas ir minimālie nosacījumi, parādās aptuvena. Melns acu zīmulis, melns skropstu tuša acis Miaocheng melnas acis stingri. Lai aprakstītu melnos uzacis, dāsni citu, nedaudz izkaisīti plašā birste uzacis, kopts uzacis šķiet raupja. Lai aprakstītu lielu apakšlūpu, pilnībā izmantot lūpu, gaiši brūnā vai gaiši pelēks uzvalks spožas sarkanās lūpas un pilns, tas ir dinamiskas, enerģisks.



sofina
fino za
clarins
shu uemura
kiehls
jill stuart





1 komentārs:

brandperfumes teica...

Pašdarināts skaistumu dzēriens?


  Regulāri dzēra mājās gatavotu skaistumkopšanas dzērienu var panākt skaistumu, rieva, anti-novecošanās sekas. Padarot vienkāršībā dzērieni ir aprakstīti zemāk:


  Visaptverošu Lotus Lotus sakni sulu un burkānu, ābolu, sagriež mazos gabaliņos, ievieto blenderī pilnu sula, jūs varat pievienot nelielu daudzumu auksta ūdens, tad pievieno nedaudz medus. Lotus ir daudz fosfora, kālija un vitamīnu c, detoksikācijas, lielāka ietekme. Burkānus, ābolus satur vitamīnus a, atbrīvojot nogurums un var padarīt ādu skaistu, spilgti.


  Tievs pirmo injekciju astoņus pilna medus un citronu sagriež smalkas skaidu maisiņu vērā medus medus citronu sulas pudeli mērcēti. Kad jādzer pusi tasi auksta ūdens (pieejams ziemas siltā ūdenī), pievienot divas karotes medus un citronu sulu vai pievienojot dažas ledus kubiciņi maisa.


  Apelsīnu sulas-apelsīnu sulu pat izmantošanai labākajiem ādas. Bet apelsīna smaržas ir pārāk spēcīgs, tas būtu jāpapildina ar tikai nedaudz apelsīnu miziņām. Apelsīnu graudu noņemta, pievienojot cukuru, vēsu ūdeni sulai ir vajadzīga. Aizstāt ar apelsīnu sula, apelsīnu sula pati.


  Mazgāt vīnogu sulas vīnogu, graudu, graudu noņēma, ledus ūdens blenderī kopā un cukuru, sajauc 2-3 minūtes no atkritumiem, proti garšīgi vīnogu sulā. Vīnogas vīnskābi, var veicināt ādas elpošanas ātrumu, ja tas tika atļauts dzert burkānu sula, kā arī lai aizsargātu skaistumu izskatās labāk.


  Ingvers 500 grami, jujube 250 gramu, balta 50 gramiem sāls, 90g lakricas, krustnagliņas un 15 grami un alvejas 15 g, 200 gramu fenhelis, lai šīs zāles tika sasmalcināts neapstrādātu galā un vienveidīgi, veikti katru rītu 10 ~ 15 grami, decocting un vāroša ūdens iemērc apģērbu, ilgstošai lietošanai iespējotu piesārtusī seja, ādas nogludināšanu.


  Dārzeņu sulas dzērieni dārzeņu sulas ir visvairāk ideāls veids, kā ieplūdes augu pārtikas un uztura. Jo dārzeņu sulas, kas ļoti viegli uzsūcas, kuņģa-zarnu trakta. Vispārējai pārtikas kuņģī paliek apmēram 2 stundas uzturēties aptuveni 3 stundas, tievo zarnu var uzsūcas asinīs, dārzeņu sula pēc ieceļošanas ķermeņa, 20-30 minūtes aizrauj asinis. Tādēļ mēs varam saskaņā ar dažāda veida dārzeņi, pārvērstas dzērieni katru dienu dzert dažādas lomas.