Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

sestdiena, 2008. gada 25. oktobris

Vai jūs zināt smaržu?




Vai jūs zināt smaržu?

Smaržas ir mūžīgā tēma sievišķīga šarma un veidošanas personības stils un garšu funkciju nevar sasniegt ar citiem kosmētikas un tādēļ tikai izprotot pamatzināšanas par smaržu iegādāties un lietot smaržas.

Saskaņā ar darbības stilu cita smarža, smaržas var iedalīt septiņās kategorijās. Ziedu un elegants darbības stils: single vai kompleksa ziedi, Oriental smaržas: muskuss, dzintars un vērtīga ziedu noslēpums sniegumu ar austrumniecisko garšu, Fruity: integrācija dažādu augļu izpildes svētku noskaņu; Kusaka melodija: darbība zāli, sūnām un zaļumiem, garšvielām, dabas, svaiga garša; sūnu smaržu: kātiņiem, papardes lapas un kokiem; zaļumu smaržu: pasifloru augļi, rozmarīns, un citu galveno vīriešiem smaržu, mākslīgās smaržas: sintētisks, lai parādītu mūsdienu izpratnē.

Proporcionāli par smaržu, kas ietverta garšu, var iedalīt piecās garšu: satur vairāk nekā 20% no garšu, pārējais ir alkohols, tās noturība līdz pat 6 stundām vai vairāk attiecībā uz pusdienām, deju un citos gadījumos cena ir ļoti dārga; smaržas : kas satur 15 procentiem līdz 20 procentiem no būtības, 14% un 15% destilēta ūdens, un pārējā alkohola, četras stundas smaržu, darba un atpūtas, kā arī augstākās cenas; Eau de Toilette: satur 8% līdz 15% no aromāts 17% līdz 18% destilēta ūdens, un pārējie spirtu, aromāts var saglabāt 1 līdz 2 stundām, piemērots mājas, pirts un gulētiešanas lietojamas, pieejamas; Cologne: aromāts saturs 4% līdz 8%, parasti kā vīrietis smaržas, smaržas aģents: kas satur 1% līdz 3% no garšu.

Lai uzzinātu smaržu smaržu, un ir rūpīgi degustēt aromāts indeksu pirms smaržu, garšu un pēc garšas. Pirms garša attiecas uz 3 līdz 10 minūšu laikā pēc smidzināšanas uz smaržām gaistošās augstas aromāts; garšu aerosols par smaržām no 10 līdz 60 minūšu aromāts, tas ir smaržu vienmērīgi sadala no galvenajiem garšas; pēc garšas izsmidzina uz 2 Smaržu ~ ~ 3 stundas paliek uz ādas, vāju aromātu.



senka
olay
biore
sofina
fino za





1 komentārs:

brandperfumes teica...

Kādas ir attiecības pārtika, uzturs un mutvārdu veselības aprūpi?


  Pārtikas uzturvērtības un mutes dobuma veselības aprūpē uztur ciešas saites. Pārtikas barības vielām, absorbējot var uzlabot spēju mutiski slimību profilaksi. Bet pārtikas un zobu plāksne baktērijas metabolītu izraisa zobu slimību. Tāpēc pārtikas izvēli jūs vēlaties, lai būtu plašāka uzmanība.


  Ogļhidrāti mutē palikt ilgāk, un ar līdzdalību attiecīgu baktēriju fermentāciju, zobu kariesu, lielāka iespēja. Turklāt lietošanas ogļhidrātu saskaitīt, cik daudz biežumu un zobu kariesu aizkavēti par. Ieteikumi ir jāmaina starp maltīti ieradums ēšanas desertu, it īpaši cukura viskaitīgākajiem paradumiem par zobus pirms gulētiešanas.


  Olbaltumvielu un kariesu uzņēmību vēl nav secinājumu. Eksperimenti ar dzīvniekiem ir parādījuši nopietnu uztura trūkums var ietekmēt augšanu un attīstību no zobiem un siekalu sekrēciju, tādējādi palielinot jutīgumu pret zobu kariesu. Ir ierosināts sievietēm grūtniecības laikā un zīdaiņu un mazu bērnu ar krūti vajadzētu būt pievienotās olbaltumvielas daudzums.


  Tauku eksperimenti ar dzīvniekiem liecina, ka pēc zobu iznākšanas pieauga tauku satura pārtikas var samazināt zobu kariesu likmes risku. Tas var būt saistīts ar emaljas virsmas veido tauku plēve, novēršot Emalja demineralization slānis vai atsvešināti no ogļhidrātiem saskarē ar baktērijām.


  Nopietnu trūkumu Shi, vitamīnu a vitamīns var izraisīt emaljas attīstība nav pilns, emaljas ierīces atrofija un lika glazūra šūnu deformācijas un lika zobiem dabas šūnu un zobu raksturu ir ir ir spēkā; vitamīns b ģimene ir mutvārdu baktērijas, uztura vielu, jo īpaši attiecībā uz tiem ražošanas skābes un izraisa kariesu baktērijas, kas vēl svarīgāk, vitamīna b ģimenes trūkums pārtikas var tiks samazinātas kariesu slimība izplatījusies; d vitamīns un kalcija fosfora metabolisms par d vitamīna var veicināt zobu, nogulšņu kalcija un fosfora, par to, kā novērst kariesu slimības var ir jābūt lomu.


  Minerālu minerālvielām pārtikas produktos, jo īpaši attiecībā uz kalcija fosfora un fluora zobu mineralizācijas ir svarīgi. Kalcija fosfora un bija galvenās sastāvdaļas zobu. Zobu augšanu un vielmaiņas kalcija un fosfora. Diēta, ja augstu kalcija, zemu fosfora saturu palielina uzņēmību kariesu, var izraisīt kariesu, ja tas palielina fosfora uzturā apjomu var samazināt risku, zobu kariesu likmes. Kā deficītu dzelzs diēta, ne tikai izraisīt anēmija ir nosliece uz zobu problēmas. Cariogenic saharozes saturoši diētu, ja tās pievienot kariesu likmes var samazināt 50 % dzelzs saturu.