Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

sestdiena, 2008. gada 25. oktobris

Kā eyeshadow?



Kā eyeshadow? Acis, vislabāk parāda cilvēku gara un šarmu, lai acu grims ir ļoti svarīga daļa no aplauzums. Izmantot acu kosmētiku, ko sauc par acu ēnas. Acu ēnas var iedalīt ēnu krāsas, spilgts akcents krāsu trīs veidu. Ēna krāsa ir konverģence krāsas, krāsots, cerot, ka ar ieliektu vietu vai arī iekrāsotajā vietā ir šauras, šī krāsa ir parasti tumši pelēka, tumši brūna, spilgtas krāsas, izceļ krāsu, krāsotas, cerot, ka šķiet augsts, tas ir plašs vieta. kopumā ir baltas spilgtas krāsas, ieskaitot smilškrāsas, pelēkā un baltā un perlamutra rozā, akcents krāsa var būt jebkurā krāsā, tā īstā misija ir skaidri izteikties, lai piesaistītu cilvēku uzmanību. Izvēle akcenta krāsu, apsvērt savus tērpus un lūpu krāsu saskaņot ar tām. Piemēram, zila, brūna un pelēka, bieži dod purpura likās maiga, eleganta, rozā var pievienot burvīgs žēlastību; violetais dod izsmalcinātu šarmu, zaļus justies skaisti un stilīgs, atsvaidzinoša sajūta ; metāla krāsas izmanto uz skatuves. Acu ēnas ir galvenais simbols make-up, galvenā daļa no starpības starp aplauzums tipam. Acu ēnas traipi var tikt koriģēts, un uzsvēra, acu sagging struktūru, pielāgot atstarpes sejas vaibsti, koriģēt acu formu. Var izteikt ar kosmētikas īpašības, padarīt acis burvīgs. Eyeshadow vajadzētu pievērst uzmanību uz šo: acu ēnas krāsu un aplauzums tips, apģērbu krāsu koordināciju, acu ēnas traipi formu līnijas ar acu pieprasījuma; mīkstu krāsu pāreju, multi-krāsu acu ēnas ar bagātu, bet ne duļķains. Metode parasti eyeshadow eyeshadow Ir divi veidi: viens ir trīsdimensiju ziedošā, līmenis ziedēšanas. Trīsdimensiju ziedošā ziedošā skice glezna metode, aukstā vai nenoteikts, lai padarītu objektu atpakaļ uz krāsu sajūtu piemēro ārējā stūra augšējā plakstiņa, iekšpusē acs, uzacu un acu depresiju, zem ārējā stūra plakstiņiem un citu detaļu spilgtas krāsas, ko piemēro pieri zem vidu acu ādas ēnu krāsā ar spilgti ziedēšanas tuvinās dabiski un pamatoti gaismas un tumsas pārejas posmā un horizontālā blūmings, 1. pamatkrāsa piemērots plakstiņiem, piemēram, gaiši brūna, gaiši rozā, utt , tad tumši acu ēnas gar skropstu saknēm uztriepes un ziedošā, vairāk krāsu izmantot pat vairāk gaismas, sākot no skropstu saknēm, krāsu no dziļi uz seklu gradientu, uzacu ar spilgti, krāsu pāreja būtu mīksta un dabīga.



jill stuart
decorte
sisley
ysl
bioderma uriage




1 komentārs:

brandperfumes teica...

Būt zaļā tēja manikīrs




  Šodien, zaļā tēja ir kļuvis populārākajiem veselības produktiem, lai gan tās efektivitāte nav jaunu atklājumu, bet tas tiek uzskatīts par lielāko modes aprūpes formas.


  Saskaņā ar ierakstu: "Shennong degustācija garšaugi garšu rūgtu salduma ūdens, tātad šīs zināšanas un izvairīšanās, kad šoreiz dienā gadījumā 72 HIV, naphthalin risinājumi", "rūgtās pārtikas uzņēmums" ir sena tēja, seno slaveno medicīnas grāmatu dokumentēta tēju, tostarp redzei, ātra domāšana, qingshen efektivitāte-kaulu un tā tālāk. Gadā 1211 Japāna mūks Eisai viņa grāmatu "tējas dzeršanas režīms" grāmatu raksta: "tēja ir dzīves burvju atbildes uz ilgmūžību ar pārdabisko spēku, vecumu, ir palikusi kalnu ilgi panaceja. 」


  Tējas polifenoli, fenoli un to atvasinājumi sugasvārds tēja, tēja, kur "catechin" veido aptuveni 70 % kopējais polifenoli galvenā sastāvdaļa. Zaļā tēja satur catechin tēja ir visvairāk pieredzējušiem, jo tas netiek raudzēts, vairāk vasaras tēja ir neaizsargāts pret augsttemperatūras bojājumu un zudumu hlorofila un vitamīnus. Catechin un β-karotīns, c vitamīns, e vitamīns un tā tālāk, par brīvo radikāļu aizvākšanas, anti-novecošanās, vēža profilakse ir strādājusi rodas jautājums. Tas novērš šūnu gēnu mutāciju, kavēt audzēju pieaugumu, samazinot asins lipīdu, asinsspiediena, sirds un asinsvadu slimību profilaksi, bet arī novērst saaukstēšanās un novērstu slikta elpa, zobu pagrimums un tā tālāk.


  Tajā pašā laikā Zaļā tēja arī atbrīvot fiziskās un psiholoģiskās sekas. Zaļā tēja satur kofeīnu un kafijas satur kofeīnu, statuss ir savādāks, jo kad un catechin līdzāspastāvēt tajā pašā laikā, kofeīns kuņģī darbā, kā novērst radiotraucējumus izvairīties, stimulējot kuņģa skābes sekrēciju, kofeīns trūkumi netiek spēlēt organismā, bet veicinātu centrālās nervu sistēmas, sirds un aknu funkcijas, bet var smalki saglabāja.


  Pievienot zaļās tējas sastāvdaļas ādas kopšanas līdzekļi, lielākā daļa īpaši aizņēmās tās antioksidantu efektu, palielināt ādas aizsardzības anti-novecošanās nolūkiem un vitamīnu b un e un kviešiem zāles ekstrakts apvienojumā ar ādu, lai papildinātu ūdens un blīvēšanas ietekmi.


  Tējas ādas kopšanas programmu


  Nāk vasara ir viena ādas var ciest smagākais problēmas sakarā ar krāčainu upi ziemas būs ne tikai parādījās, saule sāk vasaras ādas vieglāk par "sausums" kā uzturēšana var izvairīties no "māsas" ietekmē to kopējo skaistumu? Zaļā tēja ir faktiski labākais ādas kopšanas līdzekļi.


  Izmantojot satur zaļās tējas sastāvdaļas no mums ķermeņa ādas kopšanai regulāri par ādas noņemšanas ragveida un papildu ūdens kvalitāti un barības vielu, tad pievienojusi dažu skar maņu svaigas zaļās tējas tīkams cīņa, fizisko un garīgo būs ļoti karsts vasarā pilnu sublimācija ja nē tas jaunas, zaļā tēja, kas mums ķermeņa ādas kopšanas līdzekļi, arī ir vienkāršs, tik ilgi, kamēr lielveikals vai tējas veikalā nopirkt Shang paketi slīpēšanas bija ir labi zaļās tējas pulveris un sagatavoti par ādu ragveida krējumu un ķermeņa pienu sajaukti, par varu pašpalīdzības zaļā tēja ādas kopšanai ir!


  Pašdarināts ādas kopšanai: + pīlinga krēmu zaļās tējas pulveris poras veselīgu elpošana


  1. katru pirmdienu līdz otrajam. Var stiprināt pēdām, ceļgaliem, līkumi, pleciem un citas daļas.


  2. kas mīksta ceļu augšup. Pēc Exfoliating Izvairieties karsts ūdens, un siltā ūdens ir piemērotāka.


  3. ādas brūces vai tikai pēc saules uz ādas, lai neizmantotu.


  4 tām. līdz ragveida, jo drīz, ko piemēro ķermeņa losjons/salds krējums darbojas vislabāk.


  Pašdarināts kosmētika: pulvera + zaļā tēja losjons


  Ļauj jūsu ādai izbaudīt uzturvielu


  1. pēc vannas vai masāža kājām līdz pirmās.


  2. iesakām ekskluzīvas slepeno labumu "ledus zaļā tēja ādas kopšanas metode": ievieto zaļā tēja ķermeņa losjons aprīkos ledusskapi, vasaras vannas, jums nekavējoties atbrīvo vasaras karstumā, novēršot siltuma, visu ķermeni atdzesē