Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

sestdiena, 2008. gada 25. oktobris

Kā izdarīt labu acu zīmulis?




Kā izdarīt labu acu zīmulis?

Lash līnija, lai izdaiļot un akcentēt acis, bet arī caur skropstu līnijas prasmes, apdares, lai mainītu formu acs. Lash var pielāgot acu kontūras un divi atstatums var uzlabot acis garam, tā ka melnā un baltā kontrasts acis ir spēcīga. Piemēram, tāda paša garuma pārklājuma, ja līnijpārvadātāju centrs nokrāsot biezāka, jūs varat radīt acis saīsināt garumu, lielas acis jūtas; Ja pie laineru pagarinājumu Yanshao var izraisīt acu šaurākā nozīmē. Tas ir liels acs gleznas, lielas acis un izdarīt nelielu triks. Lash var arī izteikt temperaments tautas, piemēram, no čaulas apakšā, kas ir zem acu zīmulis biezāka nekā iepriekš uzmanība, acs vieta tiek samazināta, tas ir dzīva, acu zīmulis uzsvars uz augšu, acs mazliet paaugstināts, tas kļūst nobriedis.

Lash rīks ir acu zīmulis. Plakstiņš, ir divi: viens ir mīksts, viens ir grūti. Grūti un ātri ar krāsu acu zīmulis ir viegli saprast, atlasīt mīksts kodols ūdensizturīgs plakstiņš gals retināšana, smalku griezumu, gar skropstām krāsotas jēlnaftu kontūrzīmuli apakšējā čaulas saknes ir nedaudz plānas. Plakstiņš krāsoti šķiet mīksta un dabiski, piemērots dzīves aplauzums. Mīksts zīmulis vai šķidro acu zīmulis, ūdensizturīgs laineris beigām acs ievešanu krāsotas acis, krāsotas kad roka stabila, rakstiet virs acu kontūras, acu līnijpārvadātāju izdarīt spilgti uzkrītošā, piemērots smago aplauzums.

Iesācējs sprauga līnija, vispirms radās problēma ir satricinājusi roka ir viegli rakstīt, kā rezultātā nevienmērīgs biezums, kalnainā mazāk nekā ainavu efektu. Lai izvairītos kratot roku, var rakstīt ar mazā pirkstiņa virsū uz vaigu kauliem vai elkoņa atbalstu uz darbvirsmas vai jūsu elkoņiem tuvu sienai, rakstiet roku piestiprina pie sejas nepārvietojas uz skropstu līniju, tā ka rokas pārvietoties uz augšu un uz leju spoguli.

Plakstiņš gleznot to labi, mēs nevaram vienkārši atvērt acis aizvērt acis ir atkarīga no tā, vai fiziskā. Tas ir nepieciešams pašaizsardzības pārbaudei.Pārbaude ir: rokas spogulis uz krūtīm, pacelts spogulis, acis meklē leju, seja nav pārvietot, jūs varat redzēt savus plakstiņus, ievērot līnijpārvadātāju biezums ir lietderīgi nodrošināt, ka ietekme uz līnijpārvadātāju.



la prairie
dior
guerlain
evian
avene





1 komentārs:

brandperfumes teica...

Cik skaistuma menstruācijas?


  Sieviešu menstruācijas sakarā ar izmaiņām hormonu sekrēciju un asins zudumu apjoms būtu lielākā daļa sieviešu meklē drūma, melnas acis, un daži no tiem ir vēl parādījās pinnes un tāpēc izskatās "huarong spīdēt". Normāla sieviete iet cauri gandrīz 40 gadus, ikmēneša menstruālo ciklu, tāpēc sievietes menstruālo ciklu ādas kopšanas un kosmētikas ir ļoti svarīgi.


  Nāk nedēļu pirms menstruāciju laikā, tas stiprinātu ādas tīrīšana un uzturēšana, vieglas tīrīšanas līdzekli izmantot tīru, veikt citas atbilstošas ādas tonera mitruma uz ādas. Taukainai ādai ir nepieciešams īpašu uzmanību, jo taukainai ādai sebum sekrēcija spēcīgs, viegli izraisīt poru blokādes, ja nav pienācīgi jātīra, ja menstruācijas nāk viegli augt pinnes.


  Menstruating sieviete justos ļoti noguris, lai novērstu acu nogurums, samazinātu acu melnā Halo, darīt kādu īpašu piesardzību, lai mazinātu simptomus. Katru nakti dara acs masāža ar aukstu krēmu ap acīm, maigu skatienu aplī, un pēc tam izmantojiet orbītu, nospiežot uz uz orbītā, pirkstu galu masāžas gatavās veļas prom aukstu krējumu. Ja plakstiņu tūska, divi gabali no kokvilnas pad iemērc tēju var un noņemt acu plakstiņiem mērci, pēc desmit minūtēm noņemti likvidēt acu nogurumu un pietūkumu un tumši apļi menstruācijas.


  Aplauzums no menstruating sieviete to atšķirīgu no pagātnes tikai tad mirdzēja, kraukšķīga un spilgti. Būtu atlases iesārta, mitrinošs seksuālo Foundation, samazināt sejas pelēks saprāta; Xia plakstiņu departamenta pārklāts Shang vāka trūkumus krējums, aptverto fingālu; Shang plakstiņu pārklājuma slāņa smalks brūno acu ēnas, lai samazinātu pietūkušas sajūta, tad izvēlieties un apģērbu ar toņos, bet spilgti daži krāsu pārklājumu uzacu kaula Xia, lai pastiprinātu acu stereoskopisks ietekme, lūpu krāsas, lai izvēlētos spilgti, tad pārklāts Shang slāņa vieglo eļļu; jutīgajām sarkano krāsu, un lūpu un acu ēnas un apģērbu otru koordinācijas konsekventi.


  Lai izvairītos no sejas āda kļuva tumšs un raupja, sievietes menstruāciju laikā jāuztur pietiekama miega, galvenais, lai tas ir skaistums, menstruācijas.