Importējot zīmolvārdu smaržām kosmētiku ādas kopšanas produktus, make-up dāvanas vairumtirdzniecības rotaslietas Boutique veikalos


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 
Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://gb.perfume.com.tw/english/
https://lungjyi.com/

sestdiena, 2008. gada 25. oktobris

Lūpu make-up?



Lūpu make-up? Lūpu make-up liecina sieviešu izmaiņas primārās saturu, make-up no lūpām apgūt šādus punktus: izvēlētās šķeltni, krāsotas lūpu kontūru, lai noteiktu lūpu krāsu, Piesakies lūpu iekšpusē lūpu kontūru. Izvēlēts Lūpu Lūpu tieši skar seju, par make-up efekts spēlē lielu lomu. Krāsotas lūpas kontūra lūpa tiek izvēlēta saskaņā ar lūpām īpašības, lai noteiktu kontūras lūpu make-up, tad karogu tas ar lūpu zīmuli vai lūpu tip. Apraksts kad lūpas Vaļējas atzīmēti ar punktiem uz lūpām lūpu Hill, lūpu Valley atrašanās vietu, saistībā ar pieglaust līknēm augšu. Kreisās uz labo, augšas uz leju, ievelciet lūpas ārpus kontūru. Uz lūpām kontūru jācenšas panākt dabas, pildspalvu spēkiem būtu gluda un viendabīga. Lūpu krāsošana: tajā aprakstīto metodi, tad kontūru līnijas ir nokrāsotas sākotnējā lūpu maz iekšā, piemērots lielām lūpām un biezām lūpām; ārpus aprakstīto metodi, nedaudz sānu apraksts lūpu kontūras, lūpu briest augšu piemērots plānas un mazo lūpu, izmantojot lineāro metodi, saskaņā ar lūpu kontūrām uzmest taisnu līniju ar šauro leņķi, kas piemērots par lūpu vidēji izmēra lūpām; 1/3 no lūpu Francija, lūpu bija Yamagata, dziļi kāpumus un kritumus, sniedzot emocionāla sajūta; 1/2 lūpu Francija, augstākais punkts augšējās lūpas Yamagata tieši mutē un centra līnija vidējā augstuma paša biezuma un attiecīgo stāvokli apakšējās lūpas no augšējā kontūra un apakšējo lūpu simetriju, ir populārs lūpu; / 3 metodi lūpu, virslūpai Yamagata virsotne centrs uz lūpām mutē 2 / vietas 3, dodot sajūtu plaša un skaista. Nosaka bagātību lūpu lūpu krāsu, un dažādas krāsas lūpu krāsu, var sasniegt dažādus kosmētikas krāsas. Lūpukrāsa vienā krāsā, dažādos toņos tonī, radīs daudzas izmaiņas dažādos toņos make-up efektu, būs atšķirīgs. Lūpu krāsa: sarkanīgi brūna, krāsa ir vienkārša, piemēro vecāku sieviešu un vīriešu grima, grims krāsas izskatās vienkārši un stabili; oranžas krāsas parādās silts, pilns ar jaunības vitalitāti, attiecas uz bagāto aromātu sieviešu jauniešu, lai grims krāsas izskatās un nepiespiesti entuziasms; burvīga rozā krāsa, mīkstās, atpūtas, dabiskie, jaunas meitenes, bāla āda svaiga un mīksto grims krāsas izskatās, sarkanas rozes, elegants krāsas, spilgti, burvīgs un nobriedis, tāpēc, ka aplauzums krāsas izskatās žilbinoši, plašāku piemērošanu; sarkanās pupiņas sarkanās krāsas smalks, elegants, viegli, dabiski, grims krāsas izskatās mīksts, attiecas uz vairāk nobriedušu sievietēm. Grims, lūpu krāsu izmantošana ir jāsaskaņo ar make-up ādas krāsu, acu ēnas krāsu, personību un temperamentu. Uztriepes lūpu krāsa lūpu krāsas izvēlēti kontūras, kad piemēro, rokas spogulis vienā rokā un lūpu vienmērīgi gar lūpām un vertikālajām līnijām uz gleznu. Lūpu centrālā krāsa ir nedaudz gaisma var radīt pilnīgu iedarbību. Visbeidzot, pieskarieties lūpas ar salveti, uzsūks pārāk daudz naftas. Lai palielinātu sajūtu pārredzamību lūpu, nedaudz pārklājumu perlamutra lūpu, krāsotas kad attiecīgu uztriepi, un pat noslaucīt ievērojama centrālo gaismas uz līnijas.


dior
guerlain
evian
avene
elizabeth arden
crabtree evelyn





1 komentārs:

brandperfumes teica...

Melnā pārtikas produkti, eļļas un mikroelementus, kuru ādas kopšanas kosmetoloģija efektīvu?


  Melna melna pārtikas m var barojot Iņ un huoxue, papildināt aknu Yi nieru, Yi liesas un kuņģa; melnā pupu, var papildināt nieru, huoxue, pretinde HIV Yi āda, melns sezama, satur eļļas skābes, un Āzijas eļļas skābes, un Palm skābes, un zemesriekstu skābes, Gan naftas un vitamīnu, un Folijskābe, un dūmu skābes un saharozes un lecitīns, un olbaltumvielu un kalcija, lielāks apjoms var Yi aknu, papildināt nieru, notur asinis, palaist sausumu, Ufa, skaistuma sejas. Sezama eļļu piesātināto taukskābju, ļoti viegli izjaukt, un izvada organismā, var veicināt holesterīna metabolismu, skaidri artērijās uz nogulumiem skaidrs isocortex, sāk spēlēt uz leju pigmenta lomu; melnās dienas, BU Zhong Yi Qi, baro ādu, barojot asinis; Auricularia Auricula, yiwei un aktivizējot asinsriti, baro ķermeni, mitrinošs sauss; melno Moss, asinis, un veselības un UFA.


  Eļļas ar sezama eļļu, kukurūzas eļļa, olīveļļa, saulespuķu eļļu un citus vārīšanas olas, jūras pārtikas, kas var padarīt ādu balti un delikāts, mitrās; seabuckthorn eļļa ir bagāta ar vitamīnu c, e vitamīnu, nepiesātinātās taukskābes, neorganiskie sāļi, cukuru, proteīnu un tā tālāk, var paātrināt audu remonts un atdzimšanas brūces un čūlas var samazināt iekaisumu un sāpes, paplašināšana ķermeņa vitalitāti.


  Cinka mikroelementiem, bagāts Yu jūras veltes un gaļas un cietu čaumalu augļu, līdzdalība melanoma sintēze, uztur ādas spīdumu un gludu seksuālo; organic germānija reizes pusi oksīdi, bagāts Yu žeņšeņa, kas satur mati izaugsmes stimuls aģentā, ilgi kalpoja matus pilnu galvu, izpildes ādas palielināts mums; nukleīnskābes skābes, bagāts Yu zivs, un garneļu, un austeru un dzīvnieku aknu, un ikru, un rauga, un sēņu, un agaric un ziedputekšņus, pārtikas, ir pretgrumbu izmešanu rieva un "Hui chun skaistums" lomu, varat likvidēt senils plāksne, padara raupja āda fengrun, vairāk gluda āda.